Gefeliciteerd team Drienerlo!

Geon Steenbakkers, Eelke van der Werf, Gerard Versluis en Jean Paul Vis noteren het Interbridgetoernooi 2022 op hun naam. De bookies kwamen er niet uit met al die meesterklassers in de zaal, maar eigenlijk is het niet verwonderlijk dat recordhouder Gerard voor de ZESDE keer wint. In een voor de gelegenheid in alle glorie herstelde partnership met Jean Paul Vis. En nevenpaar Geon en Eelke doet daar niks voor onder op deze zonnige dag in Arnhem. Volgend jaar dagen ze graag weer iedereen aan tafels 1 en 2 🙂

Prijsuitreiking

Tweede plaats: Lombard 1,5

Derde plaats: Nijmegen 1

Hoofdklasse en lager Plaats 1: Rivièra 5

Hoofdklasse en lager Plaats 2: Bennekom 13

Hoofdklasse en lager Plaats 3: MaCaHaRe

Winnaars: Drienerlo


Afterparty

Soms gaat een feestje naadloos (niet geruisloos) over in een afterparty. Eelke en Geon hadden natuurlijk geen tijd om nog meer kaarten vast te houden, die wisten zich omringd door aspiranten en junioren. Dat heb je als je wint. Anderen hadden daarvoor wel tijd, maar niet altijd meer álle scherpte. Waarbij het uitslaan dan misschien ietsje minder soepel verloopt. Zo moet je bijvoorbeeld altijd even extra goed checken (en dubbelchecken en dan hooguit nog 1 keer voor de zekerheid) wie je nevenpaar ook weer is. De details blijven als altijd in Arnhem.


Een foto vertelt (en een filmpje nog meer)

Lekker weer, heerlijk eten, soepele organisatie en een geweldig sfeer. Kortom, een toptoernooi met een verdiende overwinning. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij. Je zou er uren over kunnen schrijven, je kunt er beter naar kijken en luisteren.  Dus wil je alle winnaars, de foto’s en vooral ook filmpjes zien? Check dan het album.

De volledige uitslag vind je op de website van Interbridge.


InterbridgeToernooi 2022 album

Voorinschrijving 2023

We waren weer snel volgeboekt, wil je volgend jaar worden ingeseind? Meld je aan voor de voorinschrijving. Je ontvangt als eerste bericht en we reserveren dan tijdelijk een plekje voor je.


Voorinschrijving Interbridgetoernooi

Meer bridgen in de DenkTank

100 handen drive zomerdrives in de DenkTank Vrijdagavond bridge


Heb je de smaak van een toernooi in de DenkTank te pakken?

Ook de Zomerdrives komen er alweer aan.

Wil je daarop niet wachten, de drives op vrijdag zijn altijd open, zowel voor de beginners als voor de meer ervaren spelers. Kijk hier hoe gezellig de vrijdagavond is. Dus ben je een weekendje of een vakantie in de buurt van Arnhem? Kom gezellig langs, welkom!


Interbridge toernooi 2022


Waarom bridgen in de DenkTank?