Doe ook mee…

…met de gezellige zomerdrives!

Kom gezellig bridgen deze zomer! Ben je korter dan drie jaar van de cursus? Meld je dan in de superrelaxte Toekomstlijn. Alle bridgers spelen waar zij zich thuis voelen.

Voor wie zijn de zomerdrives?

De inloop is vrij, iedereen is welkom. Kom langs als je in de buurt logeert tijdens je vakantie. Of als je partner op vakantie is. Wanneer je een partner zoekt. Of wilt oefenen met een nieuwe partner. Eens met iemand anders wilt spelen. Mensen wilt ontmoeten. Meters wilt maken, omdat je nog niet zo lang speelt. Of omdat je al zo lang niet speelde. Iedereen kan terecht in de DenkTank. Gezelligheid staat voorop. Ontspannen zomeravonden, elke dinsdag en vrijdag. Met een knallende Grande Finale op vrijdag 1 september.

Fijne organisatie

De zomerdrives zijn uitstekend georganiseerd, zoals je dat gewend bent in de DenkTank en trakteren je op:

  • wijn voor de dagwinnaars
  • NBB-Meesterpunten (alleen voor leden van de BridgeBond)
  • een uitslag per avond, in de open lijn en de Toekomstlijn voor beginnende bridgers
  • kans op plaatsing voor de Grande Finale op 1 september

Elke dinsdag en vrijdag in de zomermaanden

Kom deze zomer ook meedoen! Dit jaar is de eerste zomerdrive op vrijdag 30 juni, de eerste zomerdrive op dinsdag is op 4 juli. En in de zomermaanden juli en augustus kun je elke dinsdag en vrijdag spelen. We beginnen om 19.45 uur.


Iedereen mag meedoen aan de zomerdrives

Het maakt niet uit of je met je vaste partner speelt of alle avonden met verschillende partners. Om mee te kunnen doen in de Toekomstlijn mag je maximaal drie jaar spelen na je beginnerscursus. De drives zijn open voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van een club.  Deelname kost 2,50 per persoon.


Aanmelden

Je hoeft je niet aan te melden voor de zomerdrive, je kunt gewoon binnenlopen vóór 19.45 uur en gezellig aanschuiven. Samen maken we er een mooie zomer van met heel veel kaartplezier. Tot snel!


Vind een leuke partner

Wil je eens gezellig met een gelegenheidspartner spelen? Stap  dan in de app-groep.