Ventilatie in de DenkTank

Het belang van ventilatie is groot (en niet alleen bij het bestrijden van corona). De clubs in de DenkTank zijn door de capaciteit van de enorme ‘paddenstoel’ op het dak voorzien van een buitengewoon sterke luchtverversing. Deze heeft de capaciteit voor zowel de DenkTank zelf als het pand ernaast en dat zelfs met een vollere bezetting van voortdurend lopende personen. Deze is oorspronkelijk aangelegd voor de Albert Heijn op beide locaties samen. De ventilatie staat doorlopend aan en ook bij de verdere inrichting is de luchtverversing bij de aanleg goed doordacht door de voor velen bekende Leo Duijster en Arcadis. We willen geen voorspellingen doen op virusgebied, maar kunnen iedereen op het gebied van ventilatie dus volledig geruststellen.

Uiteraard blijft het van belang de hygiëne te bewaken, elkaar de ruimte te geven, soepel mee te werken aan de landelijke maatregelen en te letten op elkaars veiligheid.

Wil je het in een iets luchtiger stukkie? Lees dan nog eens ‘het sp(r)ookje op de DenkTank’, een blog over de herontdekking van de paddenstoel.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties