Vind een leuke gelegenheidspartner voor de vrijdagavond

Wil je ook een keer een leuke gelegenheidspartner vragen? Kijk dan naar de mogelijkheid om deel te nemen aan het afgeschermde whatsapp-groepje waarin spelers elkaar kunnen vinden. Je kunt daar gewoon een oproepje doen of een speler persoonlijk vragen.

Elke dinsdag en vrijdag in de zomermaanden en door het jaar heen op elke vrijdagavond zijn de inloopdrives voor de Toekomstlijn en de open lijn. Aanmelden als paar is niet nodig. Heb je nog geen partner dan is dat wél slim, dan kan Ruurd kijken of hij nog een partner voor je weet. Eerst zelf via de app-groep vragen is het handigst.

  • Deze app-groep is voor open drives: de hier bedoelde app-groep is voor de Zomerdrives en de open drives op vrijdagavond in de DenkTank. Wil je een keer met een leuke gelegenheidspartner spelen, stap dan in de DenkTank groep. Je kunt er een oproepje doen waarop alle groepsleden kunnen reageren. Of je kunt een rechtstreeks berichtje sturen wanneer je gericht een van de groepsleden wilt vragen. De leden vind je in de deelnemerslijst als je op Vrijdagavond DenkTank klikt, bovenaan de groep.
  • Toekomstijn: Voor de Toekomstlijn wordt al gebruikgemaakt van de BridgeSchool app groep. Ben je minder dan drie jaar van je cursus maar sta je daar nog niet op? Stuur een berichtje (mobiel naar Ruurd), dan kan hij je daar toevoegen. Je mag natuurlijk ook meedraaien in de app-groep zet er even bij dat je voor de Toekomstlijn op zoek bent

Deelnemen aan de app-groep

Wil je deelnemen aan de groep, stuur dan even je mobiele nummer en we voegen je toe. Wie weet krijgen we binnenkort bijzondere gelegenheidsparen. Leuk!

WhatsApp-groep

Voeg mij toe aan de app-groep om een partner te vinden voor een vrijdagavond:

Vrijdagavond WhatsApp-groep

Op vrijdagavond kun je gezellig bridgen in bridgecafé de DenkTank Arnhem. Je maakt kans op Meesterpunten en wijn/chocola. Beide lijnen beginnen om 19.45.