Vind een leuke gelegenheidspartner voor vrijdag

Op verzoek van spelers die graag op vrijdag spelen. Wil je ook een keer een leuke gelegenheidspartner vragen? Kijk dan naar de mogelijkheid om deel te nemen aan het afgeschermde whatsapp-groepje waarin spelers elkaar kunnen vinden. Meld je alleen aan als je ook graag op vrijdag speelt. Je kunt daar gewoon een oproepje doen.

Elke vrijdagavond is de inloopdrive voor de Toekomstlijn en de open lijn.

  • Deze app-groep is voor de Open lijn: de hier bedoelde app-groep is voor de Open Drive op vrijdagavond in de DenkTank (dat mag natuurlijk ook een Zomerdrive zijn). Wil je een keer met een leuke gelegenheidspartner spelen, stap dan in de DenkTank groep. Je kunt er een oproepje doen waarop alle groepsleden kunnen reageren. Of je kunt een rechtstreeks berichtje sturen wanneer je gericht een van de groepsleden wilt vragen. De leden vind je in de deelnemerslijst als je op Vrijdagavond DenkTank klikt, bovenaan de groep.
  • Toekomstijn: Voor de Toekomstlijn wordt al gebruikgemaakt van de BridgeSchool app groep. Ben je minder dan drie jaar van je cursus maar sta je daar nog niet op? Stuur een berichtje (mobiel naar Ruurd), dan kan hij je daar toevoegen.

Deelnemen aan de app-groep

Wil je deelnemen aan de groep, stuur dan even je mobiele nummer en we voegen je toe. Wie weet krijgen we vrijdag al bijzondere gelegenheidsparen. Leuk!

WhatsApp-groep

Voeg mij toe aan de app-groep om een partner te vinden voor een vrijdagavond:

Vrijdagavond WhatsApp-groep

Op vrijdagavond kun je gezellig bridgen in bridgecafé de DenkTank Arnhem. Je maakt kans op Meesterpunten en wijn/chocola. Beide lijnen beginnen om 19.45.