Starters leren bridgen, opnamen voor instromers staan online

Wat een geweldig spel is het toch. Zo mooi het enthousiasme te zien waarmee cursisten kennismaken met bridge. Komende week stromen nog mensen in. Daarom staat de eerste Bridge met een Lach lesavond van woensdag inmiddels ook (besloten) op de website. Service voor de mensen die woensdag aanschuiven en de eerste les vooraf online inhalen. Zo kun je gemakkelijk iets later instappen.

Opgefrist

Niet altijd voor de eerste keer, want soms komen cursisten Bridge met een Lach proberen, nadat een andere cursus toch lastig bleek. Gewoon om het uitgelegd te krijgen door Ruurd. Fijn om te horen dat deze aanpak niet alleen erg leuk is maar ook heel verhelderend werkt. Omdat het zo’n gezellige avondjes uit zijn worden ze ook stiekem aangegrepen om kennis op te frissen die is weggezakt (bijvoorbeeld tijdens de ‘coronastop’).

Nieuw of hernieuwd, het is altijd goed om bridgekennis(sen) op te doen.

Oefenavonden

Deze leuke groep gaat vast ook genieten tijdens de speciale oefenvrijdagavonden, die starten na een paar weken. De cursistenlijn is alleen voor de starters die nog bezig zijn. Pas nadat de cursus klaar is stromen zij weer door naar de Toekomstlijn. We houden je op de hoogte.

Tot volgende week, wat is het heerlijk om het seizoen zo te beginnen!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties