Waar kan ik bridgen op vrijdagavond?

Elke vrijdagavond kun je bridgen in de DenkTank. We spelen een ontspannen bridgedrive. Het spelplezier staat voorop. Nog niet gelachen vandaag? Kom langs! De inloopdrives op vrijdag zijn open voor iedereen. Kom dus komende vrijdag ook kaarten in de DenkTank.

Waarom bridgen in de DenkTank?

Voor beginners én gevorderden

Bridgers van elk niveau spelen om de fles wijn en meesterpunten, maar vooral om het weekend leuk te beginnen. Iedereen die feestelijk wil bridgen, is van harte welkom! En voor cursisten heeft BridgeSchool Arnhem samen met de DenkTank iets speciaals ontwikkeld, de Toekomstlijn.

Happy friday: Meesterpunten en Wijn

Op vrijdag spelen we puur voor het plezier, maar natuurlijk zijn er meesterpunten te verdienen. Daarnaast ontvangt iedereen een persoonlijk score-overzicht en de spelverdelingen na afloop. Leerzaam en leuk op elk niveau! Dat betekent fijn napraten over de spellen, zonder je hoofd te breken over hoe dat spel ook alweer precies zat. De winnaars in elke groep verdienen als gezegd ook nog eens een flesje wijn.

Bridgecafé: spelen onder de beste omstandigheden

De DenkTank is een echt bridgecafé, voor en door bridgers. Omdat bridge gespeeld moet worden onder de beste omstandigheden is de zaal er speciaal op ingericht en maakt de DenkTank gebruik van de middelen van de Nederlandse Bridge Bond.

Spelplezier, Nergens naar omkijken

Het gebruik van het juiste materiaal verhoogt natuurlijk het spelplezier. Dat betekent gemak met scores invoeren, dat je de spellen na afloop kunt bekijken. Hoeveel slagen had je kunnen halen als je het optimaal had gedaan? Je kunt alle spellen nakijken op papier en de scores terugvinden in de uitslagenservice. De uitslagenservice, meesterpunten en prijzen zijn inbegrepen: de inschrijving kost slechts 2,50 euro per persoon (betalen doe je gewoon op de avond zelf).

Spelen in de bij de gasten passende sfeer

De sfeer is zoveel mogelijk passend bij de groep deelnemers. Dat wil zeggen dat we op vrijdagavond spelen om de gezelligheid, ook voor cursisten en startende bridgers. Bij een zwaardere wedstrijd met alleen verder gevorderde spelers zullen de regels strenger worden toegepast dan bij beginners. Logisch toch.

Kom gezellig spelen!

Gezellig bijkletsen of (na)kaarten  aan de bar

Na afloop is het gezellig aan de bar. De leukste, beste en beginnende spelers wisselen hier van barkruk of schuiven aan de stamtafel. Leg zonder verdere verplichtingen een kaartje aan de speciale barbridgetafels die het spel en het plezier wel héél dicht bij elkaar brengen.

Mocht je talent te groot blijken voor de cursus, dan kun je dus meteen aanschuiven bij de zware jongens en meisjes. Toch eerst bijspijkeren?

De DenkTank: Gemakkelijk te bereiken, gratis parkeren

We spelen in de DenkTank. Deze goed uitgeruste bridgelocatie is gelegen in Arnhem Noord, in de wijk Oud-Monnikenhuizen: Sperwerstraat 59, 6823 DK Arnhem. De DenkTank is uitstekend bereikbaar per auto, je kunt er bovendien gratis parkeren. De DenkTank is ook eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

De uitslagen

De uitslagen van alle wedstrijden en drives in de DenkTank zijn terug te vinden in de NBB-UitslagenService via de clubsites:

Welkom!

Elke vrijdag bridgen, aparte groepen voor beginners, cursisten en ervaren spelers.

Samen maken we er een mooie avond van met heel veel kaartplezier. Tot snel!

Aanmelden

Meld je met je partner aan via:

Ik meld me aan voor de vrijdagavonddrive

Meesterpunten: wat zijn dat??

Meesterpunten zijn punten die je ‘verdient’ met het leveren van een bridgeprestatie. Eenmaal behaalde punten blijven altijd geldig. U hoeft hiervoor verder niks te doen, de administratie wordt verzorgd door Bridge Arnhem in samenwerking met de Nederlandse Bridge Bond. Wanneer u voldoende meesterpunten verdiend heeft, krijgt u de hierbij behorende titel. Met 500 meesterpunten wordt u Clubmeester, met 2000 Districtsmeester, met 5000 Regionaalmeester, met 10.000 Kandidaat Bondsmeester en met 15.000 Bondsmeester. Daarboven is alleen nog de titel Nationaalmeester te verdienen, zich nog onderscheidend door een aantal kronen.

Hoe laat beginnen we?

We starten elke vrijdag om 19:45. Je kunt gewoon binnenlopen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bridgebond Nederland om mee te doen (je ontvangt dan geen meesterpunten). Deelname kost 2 euro.

Parkeren

Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Route

Bridgecafé de DenkTank is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer:

De route per auto en openbaar vervoer vind je hier.

WhatsApp-groep

Voeg mij toe aan de app-groep om een partner te vinden voor een vrijdagavond:

Vrijdagavond WhatsApp-groep
Adres en route DenkTank en BridgeSchool Arnhem