Uniek bridgecafé in Arnhem

De DenkTank is dé locatie om gezellig en professioneel te bridgen. De zaal en bar zijn sfeervol, goed bereikbaar en helemaal ingericht voor bridge. Clubs spelen er met plezier, wedstrijden en evenementen en elke vrijdag kun je terecht tijdens de open drive.

Bij een gezellige dag of avondje bridgen mag een gezellige bar niet ontbreken. De DenkTank is niet alleen een goed uitgeruste zaal, er is ook een beregezellige bar voor een kopje koffie, een glaasje bier, de nabespreking of een feestje. Na afloop van je clubavond, cursus of vergadering kun je aan de bar nog heel veel opsteken. Of bijkomen van een enerverende wedstrijd. Een bar waar iedereen zich lekker voelt. Met een ruime keuze aan drankjes waaraan aandacht is besteed.

Gezellig bridgen aan de bar

In de DenkTank kun je zelfs Barhangen en Bridgen tegelijk. De gezelligste, beste en beginnende spelers wisselen hier van barkruk of schuiven aan de stamtafel. Leg zonder verdere verplichtingen een kaartje aan de speciale barbridgetafels die het spel en het plezier wel héél dicht bij elkaar brengen. Mocht je talent te groot blijken voor de cursus, dan kun je dus meteen aanschuiven bij de zware jongens en meisjes. Toch eerst bijspijkeren?

Vind je partner in de DenkTank

Zo biedt de DenkTank aan haar clubs en BridgeSchool Arnhem een perfecte aansluiting: op recreatiebridge, op clubavonden, op regionale en landelijke competities. En omdat alle spelers elkaar hier treffen, vinden zij veel gemakkelijker een vaste of gelegenheidspartner. En laten we vooral het allerbelangrijkste niet vergeten. Of het nou is tijdens de trainingen, aan de bar of aan die gezellige stamtafels: er wordt ontzettend veel gelachen. Nog niet eens geglimlacht vandaag? Kom langs!

Kun je nog niet bridgen?

BridgeSchool Arnhem leert het je.

Spelen in de DenkTank

Spelen bij Interbridge

SanderMartijn

Bridgeclub Interbridge: Gezellig Spelen elke Dinsdag Avond op een echte Bridge Locatie

Spelen bij Bridgeclub Arnhem-Noord

drielijnen

BridgeClub Arnhem-Noord is een Hechte Club met Vooral een Sociaal Karakter. Meedoen is Belangrijker dan Winnen. Elke DonderdagMiddag Gezellig Samen Bridgen.

Spelen bij Trainingsgroep DenkTank donderdag

DenkTank Donderdag Trainingsgroep

Spelen op vrijdag: open inloop voor iedereen

Bridgen op vrijdag in DenkTank Arnhem