Gezellig spelen in een beschermde omgeving

Elke vrijdagavond kun je bridgen in bridgecafé de DenkTank Arnhem. Je kunt Meesterpunten verdienen en wijn winnen. We spelen een open drive, voor ervaren bridgers, cursisten en beginners.

We hebben een lijn voor beginnende bridgers. Deze heet de Toekomstlijn en staat open voor cursisten die de cursus (minder dan drie jaar geleden) hebben afgerond, spelers uit de B- en C-lijn van Bridgeclub Arnhem-Noord en de C-lijn van Bridgeclub Interbridge. Meer over de Toekomstlijn lees je hier.

Daarnaast mogen alle cursisten van een lopende cursus Bridge met een Lach gratis spelen in een aparte groep. Zij spelen aangepaste spellen in een aangepast tempo, alleen tegen elkaar.

In de open lijn spelen de meer ervaren bridgers.

De cursistengroep Bridgers met een Lach (en andere cursisten) spelen gedurende de cursusperiode in een eigen lijn, met geschikte spellen en in een rustig tempo, waar nodig met begeleiding. Na Bridge met een Lach stromen ze in bij de Toekomstlijn. Er is daarmee altijd een lijn die je plezier garandeert. Kom ook en blijf doorspelen, dat kan elke vrijdag!

Elke vrijdag om 19.45 beginnen we.

Spelen om te leren en te lachen.


Bridge met een Lach: de winnaars in de cursistenlijn, Toekomstlijn én gevorderdenlijn verdienen elk een prijs!


beginners bridgen op vrijdagavond: toekomstlijn Winnaars

Bridgen op vrijdagavond: proost!

Bridgen op vrijdagavond: gezellige ‘lijnen’ voor zowel gevorderde als beginnende bridgers

Elke vrijdagavond bridge in de DenkTank Arnhem

Welkom!

Elke vrijdag bridgen, aparte groepen voor beginners, cursisten en ervaren spelers.

Aanmelden is gedurende de coronamaatregelen verplicht. Het spreekt voor zich dat we bovendien allemaal op elkaars veiligheid blijven letten! Was dus je handen goed en meld je bij klachten altijd af. Zorg dat je voldoet aan de gezondheidscheck. Samen maken we er een mooie avond van met heel veel kaartplezier. Tot snel!

Aanmelden verplicht

Vanwege de coronamaatregelen* vragen we je online aan te melden:

Ik meld me aan voor de vrijdagavonddrive