Overnachten en Tips voor een weekendje Arnhem

Bezoekers van het Interbridgetoernooi, wil je er een weekendje van maken in de mooie stad Arnhem? Dan is dit een heel goed moment.

Overnachten

Arnhem kent een ruime keuze aan idyllische b&b’s, hippe en historische hotelletjes, campings op de Veluwe en aan de Veluwezoom, low budget airbnbs: overnachten in Arnhem. Voor een budgetovernachting zou je ook nog hier kunnen kijken, het Stayokay is op 7 minuten fietsen afstand.

Tips voor een weekendje Arnhem

Fashion en Design

Liefhebbers van mode en ontwerp: het fashion en design festival 2024 is tot en met 7 juli. Arnhem staat inmiddels bekend als de stad die de grootste Nederlandse namen in de mode industrie, zoals onder anderen Iris van Herpen, Piet Paris, Sander Lak, Lidewij Edelkoort en Viktor en Rolf heeft groot gebracht. Naast deze iconen, zijn er ieder jaar weer nieuwe modestudenten en designers die de stad nieuw leven in blazen. Lees hierover meer op de pagina van Nouveau.

Groen, groener, groenst

Wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers krijgen in Arnhem ook alle kansen: Ga naar de Veluwe of bezoek onze prachtige parken. Je loopt vanaf de DenkTank zo over Hoogte 80, door het geweldige bospark Klarenbeek naar het bekende Sonsbeek (gezien als het mooiste stadspark van Nederland). Arnhem heeft kwalitatief het hoogte ‘groen en blauw’ (zonder inlog kun je erover lezen in de Arnhemse courant). Niet alleen in Nederland geldt dat, ook is Arnhem onderscheiden als de groenste stad van Europa. Dat groen vind je in de stad zelf en op een steenworp in de Veluwe.

Actualiteiten

In de agenda’s Visit Arnhem en binnenstad Arnhem vind je veel over onze parken, voorjaarsmarkten, exposities, fashion, musea, dans, de geweldige dierentuin Burgers Zoo en uitgaansgelegenheden om er een leuk weekend van te maken. Arnhem bruist van cultuur. bezoek onze trendy modewijk Klarendal, het filmtheater Focus, het Openlucht Museum, Kröller Muller, of het Museum Arnhem. Misschien vind je ook de tips en foto’s van Soetkees leuk.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties