Toekomstdrive 2022

 “Wat is dit leuk!” Op de Toekomstdrive van het district klinken alleen maar enthousiaste geluiden.”Wat gezellig is het hier!” Natuurlijk zijn er ook winnaars en die feliciteren we van harte: Tonnie en Wim Vogel hebben de hoogste score gehaald en worden gehuldigd. Met het wapenfeit van een groot slem geboden én gehaald zagen we Wim al vroeg in de wedstrijd tevreden op de foto.

Lees verder onder de foto’s…

Wat is een Toekomstdrive eigenlijk? Wanneer je een cursus gedaan hebt wil je natuurlijk bridgedrives gaan spelen. Om die stap te maken maar eerst te wennen aan de gang van zaken zonder meteen in het diepe te worden gegooid heeft de BridgeBond de Toekomstdrives ontwikkeld. Voor veel cursisten in het land is dit hun allereerste drive. Speciaal voor cursisten is het tempo aangepast, zodat er meer ruimte is voor een praatje. Het is dus iets minder strak dan een ‘echte’ wedstrijd, maar de lol en het reilen en zeilen is al wel helemaal duidelijk. Aan het eind van de drive krijgen de deelnemers behalve de prijzen ook nog informatie en een leuk boekje mee. De top vijf noemen we hier speciaal:

  1. Tonnie Vogel & Wim Vogel (1e plaats met 65,87%)
  2. Ans Aalbers & Marga Huijskes (2e plaats met 63,89%)
  3. Alice Berk & Gonny Meijer (3e plaats met 59,92%)
  4. Henk Zweistra & Marisca Zweistra (4e plaats met 56,75%)
  5. Teckla Smeenk & Ben Elfring (5e plaats met 54,76%)

Gefeliciteerd! Geslaagde dag, volgend jaar maar weer doen. Al mogen deze cursisten niet meer meedoen, want de Toekomstdrive wordt slechts één keer aangeboden door de BridgeBond en het district Midden- en Oost-Gelderland. Wel kunnen we natuurlijk elke vrijdag spelen in ons bridgecafé de DenkTank, want de Toekomstlijn is er speciaal voor beginners. Hopelijk zien we iedereen dus snel terug!

Lees verder onder de foto’s…

Elke vrijdag: Gezellig spelen in een fijne omgeving

Beginners, basisspelers, alle spelers kunnen elke vrijdagavond kun je bridgen in bridgecafé de DenkTank Arnhem. Je kunt Meesterpunten verdienen en wijn winnen. We spelen een open drive,waarbij gezelligheid vooropstaat. Ervaren bridgers en beginners spelen elk in hun eigen lijn.

We hebben een lijn voor beginnende bridgers. Deze heet de Toekomstlijn en staat open voor cursisten die de cursus (minder dan drie jaar geleden) hebben afgerond. Meer over de Toekomstlijn lees je hier. Kom ook en blijf doorspelen, dat kan elke vrijdag!

Welkom!

Elke vrijdag bridgen, aparte groepen voor beginners, cursisten en ervaren spelers.

Waarom bridgen in de DenkTank?

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden:

Ik meld me aan voor de vrijdagavonddrive