Welkom cursisten en docenten op 21 mei!

Toekomstdrive, dag voor cursisten

Cursisten en docenten opgelet: deze superleuke dag is speciaal voor jou! Op 21 mei is de Toekomstdrive voor alle cursisten in het district Midden- en Oost Gelderland. Ook dit jaar weer in de DenkTank. Doe mee op 21 mei 2022!

Waarom deze drive voor cursisten?

Cursisten en docenten herkennen het moment. Je bent (bijna) klaar met je cursus en het begint te kriebelen, je wilt ‘echt gaan bridgen’. Toch is inschrijven voor een drive nét een brug te ver. Alleen en speciaal voor cursisten is het concept van de Toekomstdrive opgezet, door de BridgeBond, het district Midden en Oost Gelderland en de DenkTank.

De Toekomstdrive, wat is het?Toekomstdrive voor beginnende bridgers

Zo’n allereerste bridgedrive is spannend! Je speelt daarom alleen tegen andere cursisten in een rustig tempo en feestelijke sfeer, onder goede begeleiding. Eén keer per jaar krijg je die kans. Docenten en clubbegeleiders zijn welkom, breng al je cursisten mee!

Misschien ken je ook wel iemand die deze mogelijkheid niet mag missen, deel dan dit bericht. Welkom!

Aanmelden

Aanmeldingen gaan via het district Midden en Oost Gelderland, meld je bij Henk Uijterwaal dkl_mog@uijterwaal.nl of laat je aanmelden door je docent. Cursisten van BridgeSchool Arnhem kunnen zich gewoon aanmelden via Ruurd.

Meer info vind je hier op de website van het district

Facebook

Zit je op facebook? Ga dan naar het toernooievenement. Of lees en praat verder in de DenkTank groep op Facebook.

Heel graag tot 21 mei!