BridgeTV Drive: speel gezellig mee!

In de uitzending heeft host Geon het aangekondigd: op vrijdag 3 juni sluit BridgeTV het seizoen af met een bridgedrive in Arnhem. Een hele leuke buitenkans voor kijkers en basisspelers om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met het team tijdens een feestelijke drive. (lees verder onder de foto)

BridgeTV: De Drive

Ontmoet het team van BridgeTV live op 3 juni

Ontmoet het team van ‘de basis’, te weten de panelleden, coach Ruurd, host Geon en de vrouw achter de schermen Elianne live. En speel gezellig mee! Als je geen bridgepartner hebt voor die avond, kun je dat aangeven bij je inschrijving. Wij zorgen dan voor een partner.

Spellenboekjes

Dit wordt je kans om eens te spelen tegen de altijd gezellige panelleden. Gebruik de gelegenheid om van gedachten te wisselen met de directeur van de BridgeBond. Of stel je vragen aan topcoach Ruurd. Maak een praatje met host Geon, hij heeft boekjes georganiseerd over de spellen die je speelt, zodat je na afloop kunt kijken hoe het ook had kunnen gaan. (En stiekem zijn we natuurlijk allemaal heel benieuwd hoe stoer Erik in het wild biedt.) Heel leuk als je ook meedoet, basisspelers van ‘ver’ maken er een gezellig weekendje omheen.

Bezoek de locatie van waaruit BridgeTV uitzendt

Maak kennis met BridgeSchool Arnhem van waaruit BridgeTV wordt uitgezonden. Een plek waar al honderden enthousiaste bridgers het spel hebben geleerd. De inrichting van bridgecafé/denksportcentrum de DenkTank maakt bridgen tot een echt feest: de bridgetafeltjes met mozaïek, de kaartluchters boven de stamtafel en de bridgetafeltjes aan de bar zijn op zich al een bezichtiging waard.

Prijzen en vooral gezelligheid

Basisspelers en kijkers van BridgeTV, het wordt een hele leuke gelegenheid om tegen elkaar te spelen. Wij, het team van BridgeTV, verheugen ons erop bridgers uit het land te ontmoeten.

Aanmelden

Wil je deze gezellige drive meemaken? Meld je op tijd aan, dan ben je zeker van een plekje. Hier in te schrijven via de website is voldoende. De inschrijving kost slechts 2 euro per persoon (betalen doe je gewoon op de avond zelf). Er zijn leuke prijzen en NBB-Meesterpunten te verdienen. Maar vooral wordt het een leuke bridge-avond en een ervaring om niet snel te vergeten.


Meer over de vrijdagavond in bridgecafé de DenkTank

De drive is als gebruikelijk op vrijdagavond om 19.45 uur. Je kunt elke week spelen in bridgecafé de DenkTank. Ook jij kunt op andere vridjagavonden meedoen, de drives op vrijdag zijn altijd open zowel voor de beginners als voor de meer ervaren spelers. Wil je de sfeer alvast proeven? Kijk hier hoe gezellig de vrijdagavond is, speciaal voor beginners.

Welkom!

Ik meld me aan voor de BridgeTV Drive op 3 juni:

Ik meld me aan voor de BridgeTV Drive op 3 juni

Waarom bridgen in de DenkTank?