Voor iedereen die snel wil kunnen bridgen en het op de allerleukste manier wil leren.
Meld je aan: de cursus voor starters begint op maandag 21 februari.

Waarom iedereen zou moeten leren bridgen

Waarom bridge het leukste spel ter wereld is? Voor iedereen zit er wel iets in bridge, het wordt niet voor niets overal gespeeld. Bridge houdt je hersens wakker met analyse, communicatie, teamwork, gezelligheid en strategie. Bridge ontwikkelt je brein vanzelf, spelenderwijs. Je kunt er op heel veel manieren van genieten, je speelt het zoals het bij je past. Je stopt er vanzelf je eigen talenten in en haalt er je eigen plezier uit.

Bridge is goed voor je, omdat het sociaal én uitdagend is – dat blijkt ook uit onderzoek. Je speelt steeds korte spellen en daardoor leer je heel veel mensen kennen en blijft het altijd dynamisch. Heb je een keer een slechte score, het volgende spel heb je kans weer te winnen. Bridge is voor iedereen en je leert het voor altijd.

Ervaar hoe leuk bridge is

Wil je eindelijk leren bridgen? Meld je aan, je leert het nergens beter en je hebt ook nog eens meer plezier. Doe mee met de populaire training Bridge met een Lach. Of bridge iets voor jou is? Dat ontdek je op één manier: meedoen!

Lees verder op deze pagina reacties van deelnemers aan de vorige cursus. We leren het je van vooraf aan en beginnen op maandag 21 februari online.

Leer nu vanaf huis bridgen

Niet voor niets is BridgeSchool Arnhem uitgegroeid tot dé plek om te leren bridgen. Honderden cursisten leerden hier bridgen en van het spel genieten. De interactieve methode is ook het meest geschikt voor online lesgeven. Het online concept is inmiddels al net zo sterk, onze methode wordt zelfs gebruikt op BridgeTV van de Nederlandse Bridge Bond.

Online het hele pakket: bridge leren op onze unieke wijze, samen oefenen en blijven lachen! EXTRA: kijk de les terug, als je hem een keer moet missen.

BridgeSchool ArnhemIs bridge moeilijk te leren?

Iedereen kan het leren, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Bridge is zo veelzijdig, dat het even duurt voordat je alle mogelijkheden herkent. Hoe meer je ervan snapt, hoe meer je ervan geniet. De veelzijdigheid en dynamiek maken het niet alleen de grootste denksport, maar ook het leukste kaartspel. Het wordt over heel de wereld gespeeld. We beginnen helemaal bij het begin en nemen weer een groepje mee op ontdekkingsreis.

“Wil je het ook leren op die unieke manier? Pak dan je kans op 21 februari.”

Het spelplezier

Hoezo heet de cursus ‘Bridge met een Lach’? We willen niks liever dan dat je het leuk vindt en er wordt (heel) veel gelachen. Vergis je niet, die gezelligheid weerhoudt je er niet van om het op de beste manier te leren! Je vindt nergens een betere docent of methode. Honderden cursisten zullen dat beamen. Maar het plezier staat altijd voorop.

Geniet ook thuis van de leuke, sociale lessen

In je vrije tijd wil je graag iets leuks doen. De meeste mensen willen leren bridgen om drie redenen: de uitdagingen die het spel biedt, de gezelligheid en de dynamiek die in het spel zit. Je lost eigenlijk de hele tijd puzzeltjes op wanneer je speelt en dat doe je het liefst in een gezellige setting. Waarom zou je het niet ook op die manier leren?

Leren bridgen via een presentatie, computer of een boek is bovendien lastig. Het allerbeste werkt een enthousiaste training in een slimme volgorde, met heel veel eigen keuzes. Je bouwt veel sneller die basis op en bent toch al echt bezig met bridge. Zo leer je snel bridgen en geniet je meteen van de dingen die het spel zo uniek maken.

“De interactieve methode leent zich ook duidelijk het best voor online lesgeven!”

Vanuit het hele land

Live vinden mensen het daarom al geen probleem om vanuit vrijwel het hele land op cursus te komen bij BridgeSchool Arnhem. Maar dat is op dit moment niet echt haalbaar. Op verzoek stelt BridgeSchool Arnhem de unieke cursus nu ook online beschikbaar. De bridgeschool komt nu digitaal naar je toe. Zonder een millimeter te verliezen van het populaire concept.

Ervaring in online trainen

Ruurd is hiervoor de aangewezen docent, door al zijn ervaring met interactief online lesgeven. Kijk eens naar ‘BridgeTV: de basis’ van de BridgeBond. Ook de jeugdtraining voor de Nederlandse Bridge Bond heeft Ruurd al meerdere malen online gegeven. Je krijgt op dezelfde wijze les, alsof je er fysiek bij bent. Inclusief het grote demonstratiebord en de leuke panelvragen. De methode blijft volledig overeind. Geen enkele online bridgetraining is zo interactief en zo gezellig. Dus we kunnen met een gerust hart zeggen: leren bridgen met een lach is nu voor iedereen toegankelijk!

Live en online gezelligheid

Ben jij iemand die vooral om de gezelligheid en de sociale ontmoetingen wil leren bridgen? Dan is niet alleen de methode maar ook de locatie voor jou de aangewezen plek. Je bent er helemaal klaar voor na de cursus en tot die tijd is het online gezellig. We gaan na de cursus iets leuks organiseren waarvoor we alle deelnemers van de live en online cursussen uitnodigen. Dan kunnen wij en jullie elkaar ontmoeten en leer je ook na je online training de weg vinden naar het echte bridge. Eerst maar eens leren bridgen, helemaal van vooraf aan! Geef je snel op, we starten 21 februari.

Veel meer dan alleen een cursus én 25% korting!

In de online trainingen leer je de basis, precies zoals Bridge met een Lach deel 1 tot en met 3 dat doen. Je betaalt voor de losse beginnerslessen 8 euro, volg je de complete serie van 20 lessen, dan betaal je 120 euro (dat is slechts 6 euro per les).

Snelle doorlooptijd

De online trainingen hebben met twee lessen per avond een hogere doorloopsnelheid. We starten op 21 februari om 19.30 uur met de allereerste les en eindigen op maandag 25 april. Na 10 avonden kun je bridgen.

Doe gezellig mee, meld je meteen aan. Tot ziens op de enige echte training voor iedereen die wil leren bridgen met een Lach.

Veelgestelde vragen

Heb je nu al een vraag?  Kijk eens bij de veelgestelde vragen…