Een zaal vol top- en jeugdspelers

Interbridgetoernooi, wat een feest 🙂

Het Interbridgetoernooi is als vanouds supergezellig en lekker sterk bezet. Door de speciale opzet blijft het toernooi voor de spelers tot hoofdklasse óók een interessant toernooi. We mogen genieten van de Duitse junioren, die dit jaar voor het eerst meespelen. Verder als altijd veel vertrouwde en bekende gezichten uit zeer wijde omtrek. Wedstrijdleider Koos heeft de actuele Zwitsers onder controle en houdt het ogenschijnlijk ongeregelde ‘zootje’ uitstekend bij elkaar. Voor een aantal spelers is dit sterkbezette toernooi een goede training voor de European bridge championships, alvast veel succes in Denemarken! Voor één paar in het bijzonder is het een opstapje naar Deauville, aangeboden door de Franse en Nederlandse bridgebonden. Wil je volgend jaar ook eens een keer meedoen? Blokkeer dan alvast in je agenda: zaterdag 7 juni 2025!


Prijsuitreiking Top 3

1.Val om - Rens, Dennis, Ruud, Gerard

winnaars Interbridgetoernooi 2024

2. Gibby - Tim, Sibrand, Bert, Ronald

winnaars tweede plek Interbridgetoernooi 2024

3. de jethset - Elianne, Harrie, Theo, Jeroen

winnaars derde plek Interbridgetoernooi 2024


Een spannende editie 2024

Dan gaan we over op de prijsuitreiking in de open categorie, en die is weer strong as fishermen. Winnaars van het Interbridgetoernooi 2024 zijn Gerard Versluis, Ruud von Seida, Dennis Stuurman en Rens Philipsen. De tweede en derde plek verschillen in totaal 0.09… in het voordeel van…?

De tweede plaats is voor Gibby: Tim van de Paverd, Ronald Goor, Sibrand van Oosten en Bert Berkers.

De derde plaats is voor de Jethset (Interbridge 1): Jeroen Stoop, Elianne van Dooren, Theo Tinselboer en Harrie Harings.

What about lunch?

Lunch met luxe belegd Nijmeegs brood, fruitsalade en krentenbrood Altijd heel erg leuk om te horen dat jullie er weer van hebben genoten! Alle lof voor de perfecte verzorging gaat dit jaar naar Claudia, Ellen, Erik en chef Tineke.

Speciale prijzen: wie wint de ♦️7 kratjes en wie mogen naar Deauville?

Kan ♦️7 de laatste slag halen met een singleton tegenover een driekaart? Waarom kon Mark niet mee terug rijden? Waarom woont Elianne tegenwoordig in Den Haag? Waarom gaan Gerard en Ruud samen uit logeren? Wie wint de prijs van vier kratten? Wie wint de prijs van de Franse en Nederlandse bridgebonden ter waarde van honderden euro’s? Wordt dat echt allemaal beantwoord in 1 filmpje?

Prijsuitreiking tot hoofdklasse

Tot hoofdklasse 1. C-Jam - Jan, Margreet, Annette, Chris

Tot hoofdklasse 2. City aces dream team - Bill, Hans, Louis, Ming

Tot hoofdklasse 3. de stoeptegels - René, Margreet, Hans, Hans


Winnaars tot hoofdklasse: team C-Jam

In de categorie voor teams van maximaal hoofdklasse’ zijn ook drie prijzen te winnen:

De eerste prijs in deze klasse is voor het team C-Jam. Een leuke reünie met Annette Brink, Chris Nap, Jan Oomkens en Margreet Kiers.

De tweede plek is voor team City Aces Dream Team. De City is Den Haag, het dreamteam bestaat uit Ming Bong, Louis Huf, Bill Swaager en Hans Gütlich, gefeliciteerd!

De derde prijs is voor De Stoeptegels, een team met de Interbridgers Hans Riesebos, Hans van Groningen, Margreet Wevers en Ton Hendriks. Allemaal gefeliciteerd met een mooie prijs.

Thai, crossbonken, robberen en werewolf for one night

De Thai valt goed en de tijd wordt nuttig besteed: crossbonken met nevenpaar. Dat betekent dubbele punten en een extra handicap. Tip: zorg dat Joost niet je partner is of in je nevenpaar uithangt. Er is natuurlijk ook een robbertafeltje,  een rondhangtafeltje en een tafeltje voor  de serieuze gesprekken.  Nog een bordje Thai en de avond is rijp voor One night werewolf. Reinder bent een hulplijn voor de spelregels en we spelen gewoon zoals het hoort zonder het dure bordspel. Tip: zorg dat Boedhy niet je medewolf is.


7 juni 2025: bewaak die datum met je leven

Het eerstvolgende Interbridgetoernooi is op 7 juni 2025. Spijker de datum vast in je agenda en schrijf je team op tijd in, zodat wij jou en jij het toernooi niet hoeven missen.


Een foto vertelt (en een filmpje nog meer)

Heerlijk eten, soepele organisatie en een geweldig sfeer. Kortom, een toptoernooi met een verdiende overwinning. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij. Je zou er uren over kunnen schrijven, je kunt er beter naar kijken en luisteren.  Dus wil je alle winnaars, de foto’s en vooral ook filmpjes zien? Check dan het album.

De volledige uitslag vind je op de website van Interbridge.


Interbridgetoernooi 2024

Voorinschrijving 2025

We waren weer snel volgeboekt, wil je volgend jaar worden ingeseind? Meld je aan voor de voorinschrijving. Je ontvangt als eerste bericht en we reserveren dan tijdelijk een plekje voor je.


Voorinschrijving Interbridgetoernooi

Meer bridgen in de DenkTank

100 handen drive zomerdrives in de DenkTank Vrijdagavond bridge


Heb je de smaak van een toernooi in de DenkTank te pakken?

Ook de Zomerdrives komen er alweer aan.

Wil je daarop niet wachten, de drives op vrijdag zijn altijd open, zowel voor de beginners als voor de meer ervaren spelers. Kijk hier hoe gezellig de vrijdagavond is. Dus ben je een weekendje of een vakantie in de buurt van Arnhem? Kom gezellig langs, welkom!


Interbridgetoernooi 2024


Waarom bridgen in de DenkTank?