GENIETEN

Anders kunnen we het niet noemen. De BridgeTV drive in de DenkTank was van het begin tot het eind een supergezellig evenement.

Hoe het ging? Vooraf heeft het panel samen sushi gegeten. Vooraf bedankte Berit (directeur) namens de BridgeBond Ruurd  en Elianne heel hartelijk voor alle inzet om zoveel mensen enthousiast te maken voor het bridgespel. De bond is blij met al die nieuwe leden en dankbaar voor het initiatief om BridgeTV uit te zenden vanuit BridgeSchool Arnhem. Vandaar dat de bond ook de prijsjes ter beschikking stelde.

Dat enthousiasme voor bridge merkte je ook heel duidelijk tijdens de drive zelf. In een geweldige sfeer speelde iedereen in de groep die paste.  

(lees verder onder de foto)

De winnaars mochten als eerste uitzoeken van de prijzentafel door de bridge- en boekenshop. Winnaars Hetty en Tonny (wat ontzetten knap!) kaapten om te beginnen de fantastische bridgesokken en het boek van Schipperheijn -Slagmolen. Iedereen had prijs want de BridgeBond deelde aan alle deelnemers een bon uit voor de Bridge- en Boekenshop.

Tussentijdse hoogtepunten waren natuurlijk de hippiehapjes en de muziek. Het was namelijk eerste vrijdag van de maand en dan is er bij de drive altijd een muziekthema. Deze maand de sixties en seventies, een tijdje terug dus al. Iedereen zat lekker mee te zingen, of het nou was met goede herinneringen aan die tijd of omdat het nog steeds allemaal bekende en lekkere muziek is 🙂

Daarvan hebben we uiteraard de opnamen die we je niet gaan onthouden. Komende week kun je daarom nog dit spel en uitzending verwachten als ‘bonus’ om het seizoen echt af te sluiten voor de zomerstop. Tot snel!


Meer over de vrijdagavond in bridgecafé de DenkTank

De drive is als gebruikelijk op vrijdagavond om 19.45 uur. Je kunt elke week spelen in bridgecafé de DenkTank. Ook jij kunt op elke vrijdagavond meedoen, de drives op vrijdag zijn altijd open zowel voor de beginners als voor de meer ervaren spelers. Wil je de sfeer alvast proeven? Kijk hier hoe gezellig de vrijdagavond is, speciaal ook voor beginners.