Cursisten en docenten hebben genoten

Op 4 mei ontving het district Midden- en Oost Gelderland cursisten op de Toekomstdrive in de altijd gezellige DenkTank. Het was een superleuke dag voor beginnende bridgers.

Zo’n allereerste bridgedrive is spannend! Je speelt daarom alleen tegen andere cursisten en in een rustig tempo. De sfeer is en feestelijk en de je krijgt een goede begeleiding. Eén keer per jaar bieden we die kans. Docenten en clubbegeleiders zijn dan altijd uitgenodigd mee te komen met hun cursisten. Het gaat niet alleen om de wedstrijd zelf, maar ook om de beleving van een echte drive. De lunch maakt het extra gezellig.

Prijsuitreiking

Bij een drive hoort een uitslag en die loog er niet om. De eerste plaats was met een wel heel ruime voorsprong van bijna 10 procent voor Marleen Hesselink & Sylvia Schouten. Tweede zijn Willem Balk en Olga Toonk en derde Mark Oessing & Wido Tempel. In de eerstejaarsgroep is de eerste plaats voor Tjetske & Johan Temmink, tweede zijn Jan van Brakel & Marcel Slings en derde Maaike Reijnders & Brigitte Raben. Allemaal van harte gefeliciteerd! Ook de prijsuitreiking kun je zien in het album.

Foto’s en filmpjes

Steven (dank!) en Elianne hebben genoeg foto’s en filmpjes gemaakt, dus je kunt de dag lekker terugkijken. Op de social media hebben we een en ander al gedeeld, ze zijn nu ook terug te vinden in een album:

Het album met alle foto”s en filmpjes vind je hier.

Eerstejaars, tot volgend jaar 🙂

De eerstejaars concludeerden tot hun tevredenheid dat ze volgend jaar nog een keer mogen meedoen, want de Toekomstdrive wordt opgedeeld in “eerstejaars” en “tweedejaars” cursisten. Dankjewel voor een leuke dag en tot snel ziens!

Eerdere ervaringen lees je ook in “Wat is dit léuk!”