De uitzending van het live spel tijdens de BridgeTV drive

Bonusspel BridgeTV drive 3 mei 2024

Doe mee met het bonusspel van de drive

Tijdens de BridgeTV Drive was dit een echte kuitenbijter en daarom hebben Ruurd en Elianne er een live BridgeTV van gemaakt met het fysiek aanwezige panel én gasten op de drive. Welke keuze zou jij maken en vooral: waarom? Kijk eerst even naar het spel en bekijk dan de uitzending over het bonusspel. Uiteraard krijg je weer goede tips van Ruurd, veel plezier!

>>Eerst naar de pagina om mee te spelen via de website. 

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens de zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!