Je kunt nu de uitzending kijken van maandag 22 mei

Ben je net als Karen ook geïnteresseerd in het afspel, dan is deze uitzending extra leerzaam. Het is de laatste van dit seizoen, we wensen jullie een hele fijne zomer!  Speel je thuis of waar dan ook ter wereld een leuk spel of kom je een probleem tegen tijdens een zomerdrive of cafétocht? Stuur het gerust in, we bereiden in de vakantie de uitzendingen na de zomerstop voor.

Ruurd was trouwens even vergeten dat dit al de laatste voor de zomerstop is, omdat het komende maandag Pinksteren is:). Wanneer we er weer zijn melden we ons, na de zomer of met een spontane aflevering, een spel op locatie, of een herhaling van een leuk thema. Als je ons volgt via de mail hoor je het vanzelf. Aangeven dat je BridgeTV wilt volgen doe je hier.

De aflevering over Azenvragen, RKC hebben we voor je herhaald, zodat je hem gemakkelijk kunt vinden:

Mogelijkheden als scherm vergroten, herhalingen en volgen

Je kunt op deze pagina alle functionaliteiten gebruiken van YouTube, zoals je scherm vergroten en verkleinen met het icoontje rechtsonder. Wil je geen uitzending missen, abonneer je dan alvast op het nieuwe BridgeTV kanaal.

Wil je meer uitzendingen kijken, kies dan de knop ‘laad meer’. Je kunt dan ook een herhaling bekijken van een leuke, eerdere uitzending. Veel plezier!

Terugkijken

In principe zendt BridgeTV elke maandagmiddag uit, met uitzondering van vakanties en feestdagen. Je ziet de uitzending op deze pagina. Tot de nieuwe uitzending er is kun je de vorige uitzending bekijken. In de uitzending krijg je naast de oplossingen ook veel tips bij dit leerzame spel. Mocht je de oude uitzending hier nog zien, kies dan even ‘refresh’ of F5 om je pagina te verversen. Eerdere afleveringen zie je ook via de terugkijkpagina.

Bridge. Hoe meer je ontdekt, hoe leuker het wordt.

Heb jij net leren bridgen? Of speel je al en wil je meer ontdekken? Volg bridgecoach Ruurd en het panel van basisspelers.  Je geniet nóg meer van bridge, veel plezier! Vergeet ook niet je eigen spel in te sturen dat maakt het nóg leerzamer.

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling