Uitzending 27 november: het spel van Frans

Welkom bij BridgeTV op 27 november 2023. ‘Links’ opent een zwakke 2 ruiten (6 tot 10 punten met 6 ruitens) en op het 2 harten volgbod van partner biedt ‘rechts’ ook nog eens 3 ruiten. Frans kwam er met zijn partner niet uit, benieuwd of het jou en het panel beter afgaat? Volg de uitzending, want hiermee is het spel nog láng niet klaar. Kijk, geniet, huiver en leer van de tips van Ruurd en het panel… Ervaar hoe leuk bridge is.

Speel je thuis of waar dan ook ter wereld een leuk spel, kom je een probleem tegen tijdens een drive op de club of cafétocht? Stuur het gerust in, we bereiden doorlopend de uitzendingen voor.

Als je ons volgt via de mail ben je als eerste op de hoogte. Aangeven dat je BridgeTV wilt volgen doe je hier.

Wil je meer uitzendingen zien ga dan naar de BridgeTV afspeellijst op ons YouTubekanaal.

De aflevering over Azenvragen, RKC hebben we voor je herhaald, zodat je hem gemakkelijk kunt vinden:

Mogelijkheden als scherm vergroten, herhalingen en volgen

Je kunt op deze pagina alle functionaliteiten gebruiken van YouTube, zoals je scherm vergroten en verkleinen met het icoontje rechtsonder. Wil je geen uitzending missen, abonneer je dan alvast op het nieuwe BridgeTV kanaal.

Wil je meer uitzendingen kijken, kies dan de knop ‘laad meer’. Je kunt dan ook een herhaling bekijken van een leuke, eerdere uitzending. Veel plezier!

Terugkijken

In principe zendt BridgeTV elke maandagmiddag uit, met uitzondering van vakanties en feestdagen. Je ziet de uitzending op deze pagina. Tot de nieuwe uitzending er is kun je de vorige uitzending bekijken. In de uitzending krijg je naast de oplossingen ook veel tips bij dit leerzame spel. Mocht je de oude uitzending hier nog zien, kies dan even ‘refresh’ of F5 om je pagina te verversen. Eerdere afleveringen zie je ook via de terugkijkpagina.

Bridge. Hoe meer je ontdekt, hoe leuker het wordt.

Heb jij net leren bridgen? Of speel je al en wil je meer ontdekken? Volg bridgecoach Ruurd en het panel van basisspelers.  Je geniet nóg meer van bridge, veel plezier! Vergeet ook niet je eigen spel in te sturen dat maakt het nóg leerzamer.

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

2 1 stem
Artikelbeoordeling