Je kunt nu de uitzending kijken van maandag 30 januari

Welkom bij BridgeTV. Welkom bij BridgeTV. Wat grappig. Ans stuurde dit spel in dat ze op de computer speelde (op Berry’s internetclub). Ze bood namelijk – zoals velen van jullie -2 klaveren bedoeld als Stayman. Tot haar grote verbazing paste haar partner hierop! Op BiC is je partner geen mens, het lijkt een foutje in het programma. Dat was natuurlijk niet het goede contract. Toch is het spel interessant, want naast de vraag wat 2 klaveren betekent, is het interessant wat je partner belooft met 1 sans en dus of je hier wel 2 klaveren zou moeten bieden? Dat en nog meer interessante basisprincipes komen weer langs in de uitzending. Veel plezier!

Mogelijkheden als scherm vergroten, herhalingen en volgen

Je kunt op deze pagina alle functionaliteiten gebruiken van YouTube, zoals je scherm vergroten en verkleinen met het icoontje rechtsonder. Wil je geen uitzending missen, abonneer je dan alvast op het nieuwe BridgeTV kanaal.

Wil je meer uitzendingen kijken, kies dan de knop ‘laad meer’. Je kunt dan ook een herhaling bekijken van een leuke, eerdere uitzending. Veel plezier!

Terugkijken

In principe zendt BridgeTV elke maandagmiddag uit, met uitzondering van vakanties en feestdagen. Je ziet de uitzending op deze pagina. Tot de nieuwe uitzending er is kun je de vorige uitzending bekijken. In de uitzending krijg je naast de oplossingen ook veel tips bij dit leerzame spel. Mocht je de oude uitzending hier nog zien, kies dan even ‘refresh’ of F5 om je pagina te verversen. Eerdere afleveringen zie je ook via de terugkijkpagina.

Reageren

De eerste keer vraagt het programma om jezelf bekend te maken, om te voorkomen dat spambots reageren.  Je naam wordt getoond bij je reactie, verder is niets zichtbaar en worden geen gegevens gebruikt.

Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

hartstikke leerzame eerste uitzending (via dit kanaal) DANK!!

Eerst doublet en dan afwachten wat partner doet.

1 SA

We zijn begonnen, welkom! Je kunt ook de vragen in de uitzending meespelen en laten je horen wat je ervan vindt.

15.30 uur, waar moet ik zijn om te kijken? Nog niks te zien op de kijkpagina van de website, …..

2 Ruiten, om je sterkte aan te geven.

Mijn bod is 2sa. Het geeft mijn hand het beste weer

Bridge. Hoe meer je ontdekt, hoe leuker het wordt.

Heb jij net leren bridgen? Of speel je al en wil je meer ontdekken? Volg bridgecoach Ruurd en het panel van basisspelers.  Je geniet nóg meer van bridge, veel plezier! Vergeet ook niet je eigen spel in te sturen dat maakt het nóg leerzamer.

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling