BridgeTV: de uitzending met het spel van Ruud

Het spel van Ruud in BridgeTV van 29 april 2024

Nog één online spel

Wat vliegt de tijd als je fun hebt, het is alweer de allerlaatste vóór de drive en afsluiting van het seizoen op 3 mei. Aanmelden gaat via bridgearnhem.nl/bridgetv-drive-2024, als je geen partner hebt regelen we iemand voor je. Meteen een hele leuke, dit spel van Ruud. >>Ga eerst nog één keer naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzending kijken

In de uitzending van maandag 29 april kun je terugzien welke oplossingen Ruurd geeft en zie je hoe het panel het zou aanpakken. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is. >>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op BridgeTV en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!