BridgeTV Drive 3 mei: speel gezellig mee!

De BridgeTV Drive begint een hele leuke traditie te worden om het uitzendseizoen af te sluiten. In 2022 was de eerste, een echte happening en meteen is besloten dat dit ruimschoots voor herhaling vatbaar was. Op 3 mei 2024 zal de derde BridgeTV Drive plaatsvinden. Kom je ook? Je ontmoet andere beginners en basisspelers, enthousiaste kijkers, Ruurd en natuurlijk de panelleden. Kon je de vorige keer niet meedoen of wil je het nog eens meemaken? De inschrijving voor de BridgeTV ontmoeting van 2024 is zojuist geopend.

Kom op 3 mei naar de mooie bridgelocatie in Arnhem en zie waar BridgeTV wekelijks wordt uitgezonden. De sfeer is net als in BridgeTV zelf: ontspannen, gezellig en leergierig. Natuurlijk belonen we niet alleen scores. Misschien ben jij wel het paar dat het verst afreist of met het leukste spel. Je hoeft maar even te kijken hoe het de vorige twee keren was om te zien dat het plezier in de DenkTank van het spel afspat.

(lees verder onder de foto)

BridgeTV: de Drive 2024

BridgeTV Drive, Arnhem 3 mei, start 19.45 uur

Ontmoet het team van BridgeTV live

Ontmoet het team van ‘de basis’ en het panel live. En speel gezellig mee! Als je geen bridgepartner hebt voor die avond, kun je dat aangeven bij je inschrijving. Wij zorgen dan voor een partner. Dit wordt je kans om eens te spelen tegen de altijd gezellige panelleden. Basisspelers die van ver komen, maken er bijvoorbeeld een gezellig weekendje Arnhem van.

Hoe leuk was het?

Meer filmpjes kun je nog terugzien op de website van de BridgeBond.

Bezoek de locatie van waaruit BridgeTV uitzendt

Maak kennis met BridgeSchool Arnhem van waaruit BridgeTV wordt uitgezonden. Een plek waar al honderden enthousiaste bridgers het spel hebben geleerd. De inrichting van bridgecafé/denksportcentrum de DenkTank maakt bridgen tot een echt feest. De bridgetafeltjes met mozaïek, de kaartluchters boven de stamtafel en de bridgetafeltjes aan de bar zijn op zich al een bezichtiging waard.

Prijzen en vooral gezelligheid

Basisspelers en kijkers van BridgeTV, het wordt een hele leuke gelegenheid om tegen elkaar te spelen. Ruurd en panelleden verheugen ons erop bridgers uit het land te ontmoeten.

Aanmelden

Wil je deze gezellige drive meemaken? Meld je op tijd aan, dan ben je zeker van een plekje. Hier in te schrijven via de website is voldoende. De inschrijving kost slechts 2,50 euro per persoon (betalen doe je gewoon op de avond zelf). Er zijn leuke prijzen en NBB-Meesterpunten te verdienen. Maar vooral wordt het een leuke bridge-avond en een ervaring om niet snel te vergeten.


Meer over de vrijdagavond in bridgecafé de DenkTank

De drive is als gebruikelijk op vrijdagavond om 19.45 uur. Je kunt elke week spelen in bridgecafé de DenkTank. Ook jij kunt op elke vrijdagavond meedoen, de drives op vrijdag zijn altijd open zowel voor de beginners als voor de meer ervaren spelers. Wil je de sfeer alvast proeven? Kijk hier hoe gezellig de vrijdagavond is, speciaal ook voor beginners.

Welkom!

Ik meld me aan voor de BridgeTV Drive op 3 mei 2024:

Ik meld me aan voor de BridgeTV Drive op 3 mei 2024

Waarom bridgen in de DenkTank?