Welkom cursisten en docenten op 13 mei!

Toekomstdrive, dag voor cursisten

Cursisten en docenten opgelet:  deze superleuke dag is speciaal voor jou!  Doe mee op 13 mei 2023, aan de Toekomstdrive voor alle cursisten in het district Midden- en Oost Gelderland. Ook dit jaar weer in de altijd gezellige DenkTank, dé zaal speciaal voor bridgers.

Waarom deze drive voor cursisten?

Cursisten en docenten herkennen het moment. Je bent (bijna) klaar met je cursus en het begint te kriebelen, je wilt ‘echt gaan bridgen’. Toch is inschrijven voor een drive nét een brug te ver. Alleen en speciaal voor cursisten is het concept van de Toekomstdrive opgezet, door de BridgeBond, het district Midden en Oost Gelderland en de DenkTank.

De Toekomstdrive, wat is het?Toekomstdrive voor beginnende bridgers

Zo’n allereerste bridgedrive is spannend! Je speelt daarom alleen tegen andere cursisten in een rustig tempo en feestelijke sfeer, onder goede begeleiding. Eén keer per jaar krijg je die kans. Docenten en clubbegeleiders zijn welkom, breng al je cursisten mee. Misschien ken je ook wel iemand die deze mogelijkheid niet mag missen, deel dan dit bericht. Welkom! Hoe de cursisten hun eerste drive vorig jaar vonden, lees je in “Wat is dit léuk!”

Locatie en Programma

Locatie: de DenkTank (deze bijzondere, sfeervolle zaal is buitengewoon goed geventileerd, compleet ingericht voor bridge), Sperwerstraat 59, Arnhem

  • 10.30 zaal open, koffie
  • 11.00 Toekomstdrive ochtenddeel
  • 12.40 lunch
  • 13.30 Toekomstdrive middagdeel
  • 15.45 prijsuitreiking

De Toekomstdrive wordt opgedeeld in:

  • A “eerstejaars” cursisten
  • B “tweedejaars” cursisten

Kosten: 15 euro per paar, contant te betalen bij binnenkomst. Dit is inclusief de lunch en een kopje koffie of thee bij aanvang. Je ontvangt na afloop een boekje met commentaar en tips bij de spellen en je maakt kans op prijzen (circa een/zesde van de deelnemers).

Aanmelden

Aanmeldingen gaan via het district Midden en Oost Gelderland, meld je bij Henk Uijterwaal dkl_mog@uijterwaal.nl of laat je aanmelden door je docent. Cursisten van BridgeSchool Arnhem kunnen zich gewoon aanmelden via Ruurd of onderstaand formuliertje:

Wij doen graag mee met de Toekomstdrive

Ik meld me aan voor de Toekomstdrive 2024