BridgeTV: kijk hier de uitzending van 11 maart met het spel van Rob en Toos

Het spel van Rob en Toos in BridgeTV van 11 maart 2024

Doe eerst even mee met het spel om op te warmen

Je bent pas aan de beurt met je mooie kaart als iedereen zich er al mee heeft bemoeid:) De tegenstander links van je opent een zwakke twee ruiten, je partner doubleert en rechts zegt drie ruiten. Nu ben jij pas aan de beurt, hoe ga je deze kaarten aanbieden? Je hebt zes schoppens en vijf klaveren, een mooie hand, maar de biedruimte is door het bod van 3 ruiten alweer verder beperkt… Niet alleen de tegenpartij is kwetsbaar, jullie zijn het ook.

>>Eerst even naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

Wat gaan Ruurd en panel doen met het spel van Rob en Toos? In de uitzending krijg je weer goede tips van Ruurd, veel plezier! Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!