BridgeTV: kijk de uitzending van 4 maart met het spel van Robbert

Het spel van Robbert in BridgeTV van 4 maart 2024

Doe eerst even mee met het spel om op te warmen

Soms straalt de zon aan de bridgetafel. Je hebt zelf een leuke hand om 1 sans mee te openen, wanneer partner je al voor is met een opening van 1 klaveren. Je begint dus maar eens rustig met 1 ruiten en dan biedt partner met sprong drie klaveren. Hoe ga jij nu verder? Robbert hoort ook graag je overwegingen erbij. 

>>Ga nu naar de pagina om mee te spelen via de website. 

Je kunt nu de uitzending kijken

In de uitzending gaat het panel aan de slag en krijg je weer goede tips van Ruurd, veel plezier!  Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!