BridgeTV: je kunt nu de uitzending bekijken van 18 maart, het spel van Kitty

Het spel van Kitty in BridgeTV van 18 maart 2024

Doe eerst even mee met het spel om op te warmen

Kitty heeft een gezonde opening met een vijfkaart ruiten als partner 1 ruiten opent en de tegenpartij 1 schoppen volgt. Wat zou jij nu doen met de hand van Kitty?

>>Ga eerst naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzending kijken

Steek veel op van alle tips van Ruurd en denk mee met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!