Beste BridgeTV-kijker,

Hierbij de beloofde informatiebrief van BridgeSchool Arnhem over BridgeTV: de basis. Welkom! Wil je ons beter leren kennen, kun je gerust rondneuzen op onze website. Duizenden aanmeldingen, wat een fantastische reacties. Dankjewel! Gelukkig zijn jullie net zo enthousiast over BridgeTV als wij.

We kijken dan ook uit naar jullie reacties op het spel de komende dagen. En bij de eerste uitzending komende maandag. Je kunt nu ook reageren via de website.

Natuurlijk blijven nieuwe volgers van harte welkom, leuk als jullie ons en vooral elkaar weten te vinden. Er komen nog steeds veel aanmeldingen binnen, de mogelijkheid blijft open.

Deel de berichten of de aanmelding gerust met je partner of bridgevrienden waarvan je vermoedt dat ze ook geïnteresseerd zijn. Bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen.

Je kunt meteen al meedoen met de opwarmer

Als altijd geven we je een voorproefje van het spel dat is ingezonden. Het moment is aangebroken! Doe ook mee op jouw favoriete manier. En blijf volgen, als je dat leuk vindt.

Kijk maandag de uitzending met Geertje

Op maandag 19 december starten we de uitzending op de website, YouTube en Facebook. We kunnen niet wachten dat leuke spel te behandelen en inzendster Geertje aan jullie voor te stellen. Gezelligheid gegarandeerd met de Vlaamse Geertje. Van het spel steek je vast veel op door mee te doen met het panel van beginners en basisspelers. Je krijgt uiteraard weer veel tips.

Hoe laat zenden we uit?

Om iedereen te kunnen laten meedoen zenden we na elkaar uit op de kanalen, in plaats van tegelijkertijd.  Kijk waar en wanneer jij dat het prettigst vindt.

Ga ook volgen

Ook welk kanaal je volgt voor de opwarmer en ander nieuws bepaal je helemaal zelf. Ook leuk als je het deelt. Iedereen is welkom bij BridgeTV: de basis. Om te volgen kies je bij Facebook, Twitter en Instagram ‘volg’ en bij YouTube ‘abonneer’.

De opwarmer

De opwarmer en ander BridgeTV nieuws kun je volgen en delen via:

De uitzendingen

Bij de uitzendingen kun je meedoen via de chat. De uitzendingen kun je volgen en delen via:

Jouw spel

Niks is leuker dan het spel van jou en je partner op de club, een drive of thuis eens voor te leggen aan Ruurd en het panel. Je spel insturen kan op elk moment. Wie weet win jij de prijs uit de Bridge- en Boekenshop. Stuur jouw spel in, leuk!

Terugkijken

Kun je niet kijken op het tijdstip van uitzending, dan blijft deze beschikbaar op je favoriete kanaal. Terugkijken kan op elk moment en waar je wilt.

Samen kijken, delen

Wil je de volgende keer ook je partner of andere bridgevrienden laten deelnemen aan de mailinglijst of samen kijken? Nodig ze dan uit.

Alle info op één pagina

Op de overzichtspagina bridgearnhem.nl/bridgetv blijven de links beschikbaar voor jezelf of om door te geven aan andere kijkers.

We zijn nu al benieuwd naar jullie eerste bieding en kijken uit naar maandag. We wensen jullie heel veel plezier met het spel van Geertje!

Het team van BridgeTV

Bridge. Hoe meer je ontdekt, hoe leuker het wordt.

Heb jij net leren bridgen? Of speel je al en wil je meer ontdekken? Volg bridgecoach Ruurd en het panel van basisspelers.  Je geniet nóg meer van bridge, veel plezier! Vergeet ook niet je eigen spel in te sturen dat maakt het nóg leerzamer.

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond.