Beste BridgeTV-kijkers,

BridgeTV zendt uit ‘in het seizoen’ (september-mei), op maandagmiddag. Kijk de nieuwste uitzending hier.

Volgen

Wil je weten wanneer de nieuwe opwarmer er is of wanneer we uitzenden? We houden je op de hoogte, als je dat wilt.

Oplossingen en tips

In de uitzending krijg je de oplossing van de opwarmer  en heel veel tips. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meedoen zenden we na elkaar uit op de kanalen, in plaats van tegelijkertijd.

Kijk waar en wanneer jij dat het prettigst vindt!

Dat kan vanaf:

  • 15.00 uur op  YouTube
    TIP: Abonneer je op het kanaal als je de volgende keer wilt zien wanneer we live gaan.
  • 15.30 uur op de website
  • 16.00 uur op Facebook
    TIP: Volg ons als je de volgende keer wilt zien wanneer we live gaan. Als je gebruikmaakt van Facebook is dit een leuke manier om elkaar te leren kennen.

Terugkijken kan ook.

Terugkijken, delen of je spel inzenden

Kun je niet kijken op het tijdstip van uitzending, dan blijft deze beschikbaar op je favoriete kanaal. Terugkijken kan dus ook.

Je spel insturen kan ook op elk moment, via de website. We melden ons (dat duurt enige tijd) als we je spel gaan behandelen en wie weet win jij de prijs uit de Bridge- en Boekenshop.

Wil je de volgende keer ook je partner of andere bridgevrienden laten deelnemen aan de mailinglijst? Nodig ze dan uit zich aan te melden via bridgearnhem.nl/bridgetv-volgen

Je kunt alle spellen en reacties op BridgeTV ook delen en volgen via je favoriete sociale medium of de website. Iedereen is welkom bij BridgeTV: de basis.

Bridge. Hoe meer je ontdekt, hoe leuker het wordt.

Heb jij net leren bridgen? Of speel je al en wil je meer ontdekken? Volg bridgecoach Ruurd en het panel van basisspelers.  Je geniet nóg meer van bridge, veel plezier!