BridgeTV: kijk nu de uitzending met het spel van Jetty

Het spel van Jetty in BridgeTV van 6 november 2023

Doe mee met het spel om op te warmen

Een interessant spel van Jetty. Je hebt steun in de kleur van partner die 1 harten opent, een mooie zeskaart schoppen, een singleton ruiten en 17 punten. Welke keuze maak jij en vooral: waarom? In de uitzending die nu gepubliceerd is zie je het verdere verloop en natuurlijk weer goede tips, veel plezier! Meespelen kan hier via de website. 

De uitzendingen kijken

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Steek veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

Je kunt de uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

3 ruiten

1 sch. Misschien is er nog een schoppen fit en met 30+ punten kans op slem.