BridgeTV: uitzending van 30 oktober met het spel van Myriam

Het spel van Myriam in BridgeTV 30 oktober 2023

Opwarmen

Voordat je de uitzending kijkt is het leerzaam om eerst zelf even mee te spelen met de opwarmer. Wat een mooi probleem van Myriam en wat gaat dit vaak mis in de praktijk! Je hebt een vijfkaart harten, een vierkaart schoppen en 16 punten, weet jij wat nu het beste is? Uiteraard horen we altijd graag je overwegingen erbij! In de uitzending gaan Ruurd en panel dieper in op het vervolg van het spel. Veel plezier! Meespelen kan hier. 

De uitzendingen kijken

Dankjewel voor alle reacties op het spel en de veelbekeken uitzending van afgelopen maandag. In deze uitzending van 30 oktober bespreken we het spel van Myriam. Hierin kun je weer veel opsteken van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog geen jaar of juist al langer, BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

Je kunt telkens de recente uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

3 ruiten

Ik zou 2 ruiten bieden (minimaal 4/5 hoog)