BridgeTV: bekijk hier de uitzending met het spel van Ans

Het spel van Ans in BridgeTV 23 oktober 2023

Doe eerst nog mee met het spel om op te warmen

Het ziet je rood voor de ogen, de hand die Ans ons opstuurde. Zes hartens en vijf ruiten maar liefst en daarbij twee klaveren en nul schoppen. Je opent 1 harten en jawel, partner biedt natuurlijk 1 schoppen. Hoe ga je dit varkentje wassen? De tegenpartij past telkens. Welk bod doe je en vooral: waarom? In de uitzending meer over het verdere verloop van dit mooie spel, veel plezier! Meespelen kan hier. 

De uitzendingen kijken

Dankjewel voor alle reacties op het spel en de veelbekeken uitzending van afgelopen maandag. Vandaag bespreken we het spel van Ans. Steek weer veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog geen jaar of juist al langer, BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

Je kunt de uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

3 ruiten