BridgeTV: bekijk nu de uitzending met het spel van Hans

De uitzending van maandag 16 oktober staat nu online! Daarin bespreken we het spel van Hans. Dan kun je weer veel opsteken van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog geen jaar of juist al langer, BridgeTV neemt je mee. Zo ervaar je pas echt hoe leuk bridge is.

Eerst even meedoen met het spel om op te warmen?

Je zult het altijd zien, heb je eindelijk een mooie kaart en dan opent je partner preëmptief. Die doet dat natuurlijk om het de tegenpartij moeilijk te maken, maar deze keer schiet hij in je eigen voet. Hoe ga je deze hand nu aanpakken en vertel er ook graag je overwegingen bij. Veel plezier! Het spel is ingezonden door Hans Pels. Als altijd horen we graag je overwegingen erbij. In de uitzending meer over het verdere verloop van dit mooie spel, veel plezier! Meespelen kan hier. 

De uitzendingen kijken

Je kunt de recente uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties