BridgeTV: kijk nu de uitzending met het spel van Leon

Het spel van Leon in BridgeTV van 13 november 2023

Doe voor het kijken even mee met het spel, om op te warmen voor de uitzending

Leon opent 1 harten en vraagt zich af wat partner het best kan bieden met deze hand. Je hebt een vijfkaart klaveren, een vierkaart schoppen, drie ruitens en één harten met negen honneurpunten. Weet jij het?  >>Ga nu naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

Volg daarna de uitzending, want hiermee is het spel nog láng niet klaar. Kijk, geniet, huiver en leer van de tips van Ruurd en het panel… Ervaar hoe leuk bridge is en 0ntvang weer goede tips, veel plezier! Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

Je kunt de uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

1 sch elke 4 kaart is biedbaar.