BridgeTV: bekijk de uitzending van 20 november, met het spel van Matty

Het spel van Matty in BridgeTV van 20 november 2023

Doe eerst even mee met (het begin van) het spel

Je kijkt aan tegen een zeskaart ruiten en 14 punten. Je krijgt allereerst het keuzemoment wat je biedt na 1 klaveren bij partner. Stel je biedt 1 ruiten en partner biedt nu 2 sans. Wat belooft partner eigenlijk en hoe ga je nu verder na 2 sans? Matty en partner kwamen niet in het juiste contract en dat kwam eigenlijk door dit keuzemoment. Pak jij het wel goed aan? Maandag zie je het vervolg natuurlijk ook, want hiermee is het spel nog niet klaar. Welke keuze maak jij en vooral: waarom? In de uitzending komende maandag 0ntvang je weer goede tips, veel plezier!

>>Ga nu naar de pagina om mee te spelen via de website.

De uitzendingen kijken

Steek veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

1 sch elke 4 kaart is biedbaar.