BridgeTV: bekijk de uitzending van 27 november, met het spel van Frans

Het spel van Frans in BridgeTV van 27 november 2023

Doe eerst even mee met het spel om op te warmen

De tegenstander voor je opent 2 ruiten, een zwakke twee van (6 tot 10 punten en een zeskaart) en op het volgbod van partner biedt je rechtertegenstander ook nog eens 3 ruiten. Frans kwam er met zijn partner niet uit, benieuwd of het jou en het panel beter afgaat…Welke keuze maak jij en vooral: waarom? In de uitzending komende maandag 0ntvang je weer goede tips, veel plezier!

>>Ga nu naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Steek veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

 >>Ga naar deze pagina om de uitzending te bekijken. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.