BridgeTV: de uitzending bekijken met het spel van Tonnie

Het spel van Tonnie in BridgeTV van 5 februari 2024

Doe vooraf mee met het spel om op te warmen

Wat open je en je snapt het al, een beetje vooruitdenken is altijd slim 🙂

Deze mooie hand verdient het! Inzendster Tonnie vindt het vast leuk om ook je plan omtrent het vervolg te horen… Geen enkele ruiten, 6 hartens, 4 schoppens en 3 klaveren: hoe sterk vind je hem eigenlijk en hoe ga je dat het best vertellen?

Welke keuze maak jij en vooral: waarom? In de uitzending weer goede tips van Ruurd, veel plezier!

>>Ga eerst even naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

Bij het bieden komen wel heel veel handige tips langs en het spel van Tonnie is zó leuk, dat we het ook nog gaan spelen.

Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!