BridgeTV: kijk hier de uitzending met het spel van Jan

Het spel van Jan Goffin in BridgeTV van 12 februari 2024

Doe eerst even mee met het spel om op te warmen

Opnieuw een schitterende inzending, ditmaal van Jan Goffin. Soms heb je een heel bescheiden handje en wordt het toch nog een spannend biedverloop. Je partner opent 1 klaveren, je zegt heel gewoon 1 schoppen en nu biedt partner 2 sans. Wat doe je nu?

>>Naar de pagina om eerst mee te spelen via de website. Leuk voor Jan én voor de andere spelers als je daar ook je overwegingen erbij vermeldt. In de uitzending krijg je dan weer goede tips van Ruurd.

De uitzendingen kijken

Opnieuw een schitterende inzending, ditmaal van Jan Goffin. Dankjewel! Soms heb je een heel bescheiden handje en wordt het toch nog een spannend biedverloop. Hoe komt Jan er nu achter of hij een fit heeft? Hiervoor is een hele leuke conventie die je best wel vaak kunt gebruiken. Veel plezier!

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!