BridgeTV: kijk hier de uitzending met het spel van Erik

Het spel van Erik in BridgeTV van 19 februari 2024

Doe eerst even mee met het spel om op te warmen

Mooie hand, maar natuurlijk heeft ‘iedereen’ alweer geboden voordat je aan de beurt bent… Een inzending van Erik, die in een ongemakkelijke situatie belandde en graag hoort hoe hij dit een volgende keer beter op kan lossen. Zijn vrouw opent 1 ruiten, de tegenpartij volgt 1 harten. Wat doe jij met deze twee zwarte en bepaald niet onbemiddelde vijfkaarten?

>>Ga eerst naar de pagina om mee te spelen via de website. 

Nu de uitzending kijken

De uitzending van 19 februari is nu beschikbaar. Steek veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Je kunt nu de uitzending zien op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!