BridgeTV: je kunt nu de uitzending zien met het spel van inzender Ruud

Het spel van Ruud in BridgeTV van 29 januari 2024

Doe eerst even mee met het spel om op te warmen

Een uitdagend maar erg leuk probleem van inzender Ruud. Laat even goed de bieding tot nu toe tot je doordringen! Partner heeft 1 klaveren geopend, je hebt 1 ruiten bijgeboden en om het je iets moeilijker te maken biedt de tegenpartij met sprong 2 schoppen tussen. Partner doubleert en nu heb jij deze hand. Hoe zou je dit gaan aanpakken en waarom?

>>Ga eerst even naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzending kijken

In de uitzending die inmiddels online staat veel zucht- en fronswerk met evenveel eyeopeners, veel plezier!

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomer- of feestdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!