BridgeTV: bekijk nu de uitzending van maandag 3 april, Marianne

BridgeTV spel 3 april MarianneWat zou jij doen?

Verdiep je even in de situatie van Marianne. Je bent zelf de bieding begonnen met 1 klaveren, waarop de tegenstander links van je 1 harten volgt en partner doubleert. Rechts past en wat is nu jouw bod? Veel plezier!

Doe mee met het spel om op te warmen

Je kunt voordat je de uitzending kijkt de opwarmer hier meespelen. Daar leer je nóg meer van.

BridgeTV: de Drive

Vind jij het ook leuk om mee te spelen en panelleden, Ruurd en andere kijkers te ontmoeten tijdens de BridgeTV Drive op 21 april? Je vindt hier alle informatie.

De uitzending

Welkom kijkers bij het spel van Marianne: partner geeft met doublet een vierkaart schoppen aan en de vraag is nu hoe je gaat steunen. In de uitzending van maandag 3 april 2023 zie je wat het panel doet en geeft Ruurd je meer tips en inzichten bij het spel van Marianne: op deze pagina.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Heb jij een situatie meegemaakt die beter had gekund en waarover je meer wilt weten? Vergeet dan niet je eigen spel in te zenden, dat kan hier.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties