De uitzending van maandag 17 april, Myriam

BridgeTV spel 17 april MyriamWat zou jij doen?

Je kunt nu de uitzending van maandag 17 april met het spel van Myriam bekijken, hier op de kijkpagina. Je kunt nog vooraf hier meedoen met het opwarmspel. Veel plezier!

BridgeTV: de Drive nadert!

BridgeTV-kijkers welkom! Wil je graag met en tegen elkaar spelen en ondertussen kennismaken met Ruurd en de panelleden? Dat kan tijdens de drive op 21 april op de bijzondere locatie van BridgeSchool Arnhem. Hier worden jaarlijks honderden bridgers razend enthousiast over bridge en hier wordt ook BridgeTV opgenomen.

Bridgecafé de DenkTank ligt ongeveer op de evenaar van ons land en is gemakkelijk bereikbaar door een snelle aansluiting op de A50 en A12. Meedoen met deze supergezellige drive? Lees hier meer en schrijf je in.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Heb jij een situatie meegemaakt die beter had gekund en waarover je meer wilt weten? Vergeet dan niet je eigen spel in te zenden, dat kan hier.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties