BridgeTV Drive 21 april: speel gezellig mee!

De eerste BridgeTV Drive vorig jaar was een happening en meteen is al besloten dat dit zeker voor herhaling vatbaar was. Op 21 april gaat dat gebeuren en ontmoet je kijkers, Ruurd en panelleden. Kon je de vorige keer niet meedoen of wil je het nog eens meemaken? De inschrijving voor de tweede BridgeTV ontmoeting is zojuist geopend.

Kom op 21 april naar de mooie bridgelocatie in Arnhem en zie waar BridgeTV wekelijks wordt uitgezonden. De sfeer is net als in BridgeTV zelf: ontspannen, gezellig en leergierig. Met de prijzen belonen we scores, maar bijvoorbeeld ook het paar dat het verst afreist. Hoe het plezier de vorige keer van het spel afspatte?

(lees verder onder de foto)

BridgeTV: De Drive

Ontmoet het team van BridgeTV live

Ontmoet het team van ‘de basis’ en het panel live. En speel gezellig mee! Als je geen bridgepartner hebt voor die avond, kun je dat aangeven bij je inschrijving. Wij zorgen dan voor een partner. Dit wordt je kans om eens te spelen tegen de altijd gezellige panelleden. Basisspelers die van ver komen, maken er bijvoorbeeld een gezellig weekendje Arnhem van.

Hoe leuk was het vorig jaar?

Vorig jaar spatte het plezier ervan af. Meer filmpjes kun je nog terugzien op de website van de BridgeBond.

Bezoek de locatie van waaruit BridgeTV uitzendt

Maak kennis met BridgeSchool Arnhem van waaruit BridgeTV wordt uitgezonden. Een plek waar al honderden enthousiaste bridgers het spel hebben geleerd. De inrichting van bridgecafé/denksportcentrum de DenkTank maakt bridgen tot een echt feest: de bridgetafeltjes met mozaïek, de kaartluchters boven de stamtafel en de bridgetafeltjes aan de bar zijn op zich al een bezichtiging waard.

Prijzen en vooral gezelligheid

Basisspelers en kijkers van BridgeTV, het wordt een hele leuke gelegenheid om tegen elkaar te spelen. Ruurd en panelleden verheugen ons erop bridgers uit het land te ontmoeten.

Aanmelden

Wil je deze gezellige drive meemaken? Meld je op tijd aan, dan ben je zeker van een plekje. Hier in te schrijven via de website is voldoende. De inschrijving kost slechts 2,50 euro per persoon (betalen doe je gewoon op de avond zelf). Er zijn leuke prijzen en NBB-Meesterpunten te verdienen. Maar vooral wordt het een leuke bridge-avond en een ervaring om niet snel te vergeten.


Meer over de vrijdagavond in bridgecafé de DenkTank

De drive is als gebruikelijk op vrijdagavond om 19.45 uur. Je kunt elke week spelen in bridgecafé de DenkTank. Ook jij kunt op elke vrijdagavond meedoen, de drives op vrijdag zijn altijd open zowel voor de beginners als voor de meer ervaren spelers. Wil je de sfeer alvast proeven? Kijk hier hoe gezellig de vrijdagavond is, speciaal ook voor beginners.

Welkom!

Ik meld me aan voor de BridgeTV Drive op 21 april:

Ik meld me aan voor de BridgeTV Drive op 21 april 2023

Waarom bridgen in de DenkTank?