BridgeTV: maak je op voor het nieuwe seizoen met het spel van Kitty


Maak je op voor een nieuw seizoen van BridgeTV. Vergeet maandag niet de uitzending te kijken, naast vertrouwde gezichten zie je een fris, nieuw panellid. Met een telkens wisselend panel vertegenwoordigen we een breed spectrum van basisspelers en is het gegarandeerd ook leerzaam voor jou. Uiteraard weer onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van Ruurd. Speel je nog geen jaar of juist al wat langer, BridgeTV leert je nieuwe dingen en frist je kennis op. En vooral: je ervaart pas echt hoe leuk bridge is.

Doe mee met het spel om op te warmen

Op het spel van Kitty ben je begonnen met één schoppen en je partner biedt twee ruiten. Hoe ga jij deze hand verder aanbieden? De tegenpartij past telkens. Als altijd horen we graag je overwegingen erbij. In de uitzending meer over het verdere verloop van dit mooie spel, veel plezier!

Meespelen kan hier. 

De uitzendingen kijken

Je kunt telkens de recente uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties