BridgeTV gaat weer beginnen


We krijgen er veel vragen over, want BridgeTV wordt veel gedeeld. Het is bijna zover, seizoen 2023-2024 van BridgeTV staat op het punt te beginnen. De eerste aflevering wordt meteen al een knaller. Met een sprankelend nieuw panellid (we verklappen nog even niet wie) en een probleemspel dat veel fout gaat in de praktijk, wordt het heel leerzaam voor basisspelers van elk ervaringsniveau.

Zodra de eerste opwarmer wordt gepubliceerd maken we dat bekend aan alle volgers. Hoe je kunt volgen lees je hieronder. Er is niets leerzamer en leuker dan je eigen spel inzenden. Hoe je dat doet lees je ook hieronder.

Uitzendingen (terug)kijken

Je kunt uitzendingen bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel!

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties