BridgeTV uitzending 2 oktober, met het spel van Jasper


Welkom bij BridgeTV 2 oktober 2023., het spel van Jasper. Partner opent 1 sans en je eerste bod zal je niet verbazen: je biedt 2 klaveren (Stayman) en vraagt zo of partner een vierkaart in een hoge kleur heeft. Hierop biedt partner 2 schoppen. Wat is nu je tweede bod? Het spel komt van Jasper Syswerda en ontspint zich tot een heel mooie uitzending op verschillende niveaus, dat durven we nu al te voorspellen. Steek veel op door alle tips van Ruurd en zie wat het panel doet. Speel je nog geen jaar of juist al langer, BridgeTV leert je nieuwe dingen en frist je kennis op. Ervaar hoe leuk bridge is.

Doe mee met het spel om op te warmen

Bekijk eerst het spel om op te warmen, veel plezier!

Meespelen kan hier. 

De uitzendingen kijken

Je kunt telkens de recente uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties