BridgeTV: kijk nu de laatste uitzending van dit seizoen


Je kunt nu de laatste uitzending vóór de zomerstop bekijken. De zomerstop betekent natuurlijk niet dat je niet kunt bridgen, integendeel! Want er is niks leukers dan de zomerdrives op dinsdag en vrijdag. Op vrijdag kun je zelfs nu al terecht! Elke vrijdag organiseert de BridgeSchool een speciale drive voor beginnende bridgers. Meer over de vrijdagdrives en de Toekomstlijn lees je hier.

Het spel van Karen

Wat zou jij doen op het spel van Karen? Je partner opent twee klaveren. Zelf heb je een ‘tienpunter’ met vier schoppens, drie hartens, één ruiten en een vijfkaart klaveren. Je hebt twee ruiten geboden om partner een sterke hand te kunnen laten vertellen en je partner zegt nu twee sans. Hoe ga jij deze hand verder aanbieden? De tegenpartij past telkens. Behalve het bieden wilde Karen ook graag meer weten over het afspel. Veel plezier!

Doe mee met het spel om op te warmen

Vooraf even meespelen kan hier. 

De uitzending

Je kunt telkens de recente uitzending bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel!

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties