BridgeSchool Arnhem

De training is zowel ontspannen en gezellig als uitdagend en leerzaam. Kortom, de ideale avond uit als je je gedachten wilt verzetten.”

MariekeOver Bridge met een Lach

“De stap voor stap methode bevalt mij goed. En het zelf denken.”

Agieover Bridge met een Lach 1

“Je leert op zeer natuurlijke wijze, zodat je inzicht wordt ontwikkeld. In feite maak je zelf de regels.”

Leoheeft eerder elders cursus gevolgd

“Niet lachen maar schateren!” noemt Riet het.

RietOf de naam ‘Bridge met een Lach’ een understatement is

De allerleukste manier om te leren bridgen!

De Bridge met een Lach methode is zo natuurlijk en toch zo goed doordacht, dat het gezien wordt als de beste en meest ontspannen manier om te leren bridgen. Door de quizvragen en doorlopende ‘peilmomenten’ gaan de lessen altijd in het juiste tempo. Op locatie of online.

Leer bridgen met een lach ONLINE

Dé plek om te leren bridgen

Bridge leren doe je bij Bridgeschool Arnhem. De locatie, het bridgecafé de DenkTank, biedt een leuke, professionele omgeving en een ontspannen, vertrouwde sfeer. Met een ongekend enthousiasme leert Ruurd Riewald je bridgen. Ruurd is behalve een gediplomeerde, ervaren docent vooral ook een entertainer die de finesses van het spel overbrengt. Honderden cursisten gingen je voor.

De Toekomstlijn: speciaal voor (ex-)cursisten

Een uniek voordeel van leren bridgen bij BridgeSchool Arnhem is dat je meteen al lekker kan instromen in de Toekomstlijn. Op de vrije inloopavonden kun je tegen andere cursisten oefenen in de DenkTank. En als je cursus afgerond is zul je veel beter worden door te blijven spelen. In een omgeving waar je kunt blijven leren en vooral blijven lachen.

Iedereen kan het leren, met de didactiek van BridgeSchool Arnhem

Bridgen: iedereen kan het leren. Wie lost er niet graag een mooie puzzel op? Toch hoor je vaak “Ik leer het nooit!” Omdat bridge niet gemakkelijk is, beginnen veel mensen er zelfs helemaal niet aan. Een gemiste kans. BridgeSchool Arnhem hanteert een methode waarmee iedereen het leert. En daarbij mag veel gelachen worden.

Lees ook: Zo leer je het, onze didactiek

Niet duurder, alleen beter

Met een groot Hollands voordeel: het kost geen cent extra en levert véél meer op. BridgeSchool Arnhem laat graag twijfelende of elders teleurgestelde cursisten zien hoe leuk en toegankelijk bridgen is. Vraag nu een gratis proefles aan of schrijf in voor de nieuwe cursusreeks. Als je van vooraf aan wilt beginnen, start je met de populaire training Bridge met een Lach.

Meer informatie

De DenkTank is dé plek en dat laten we graag zien. Kom gerust langs op een avond of middag dat er gespeeld wordt of neem online alvast een kijkje in de DenkTank. Heb je een vraag aan Ruurd? Wacht niet langer en neem contact op. Er heeft nog niemand spijt van gekregen dat hij heeft leren bridgen, integendeel. In de DenkTank worden vriendschappen gesloten, soms zelfs voor het leven.

BridgeSchool Arnhem: Bridge met een lach

Bridge Leren doe je bij BridgeSchool Arnhem

BridgeSchool Arnhem is dé plek om te leren bridgen

Ik heb een vraag aan BridgeSchool Arnhem