Beste bridger,

Komende vrijdag is het weer zover: de start van die altijd gezellige Zomerdrives. Vakantiesfeer, zomers muziekje, homemade & sugarfree ijsthee, heerlijke wijntjes of cocktails, lekkere biertjes op de tap en in vele flesjes sapjes en alcoholvrije drankjes.

Proef ook de lekkere sfeer in de DenkTank, beroemd in Nederland en ver daarbuiten:)

Hopelijk tot snel!

Zomerdrives 2023

In deze tijd worden leuke gelegenheidsparen gesmeed voor de zomerdrives. Wil je lekker doorspelen in de zomer nu je club stilligt, eens bridgen met iemand die je niet (zo goed) kent of oefenen voor het nieuwe seizoen? Grijp je kans, de zomerdrives zijn een feestje.

Het maakt niet uit hoe lang of kort je al speelt. Of met wie je speelt. Misschien is je partner op vakantie, wil je oefenen met je nieuwe partner, gewoon eens met iemand anders spelen, mensen ontmoeten, meters maken. Wat je reden ook is, watervrees is niet nodig. Het is altijd gezellig. Speel je korter dan drie jaar, meld je in de super-relaxte Toekomstlijn.

Kom gezellig bridgen deze zomer! Vrijdag kan het weer en vanaf dan elke dinsdag en vrijdag. Met elke keer de kans op de dagprijzen, meesterpunten én je te plaatsen voor de feestelijke Grande Finale op 1 september. Plaatsen kan direct of via de onderwaterladder (opgetelde scores).

De Zomerdrives in de DenkTank zijn voor iedereen, je speelt in de groep waarin jij je thuis voelt.

Meer over de Zomerdrives.

(Zoek je nog een partner? Kijk dan even onderin.)

En na de zomer……………?

Hieronder het antwoord op de vijf meestgestelde vragen:

• Wanneer begint de starterscursus?

• Kan ik na de zomer in de DenkTank bij een club spelen?

• Hoe vind ik een partner?

• Wanneer begint BridgeTV weer?

• Heeft de DenkTank nog steeds barhulp nodig?

Leren bridgen in 12 ‘avondjes uit’ 

Wie van je vrienden zou ook moeten leren bridgen? Op 13 september begint de eerstvolgende cursus voor starters. Geef jij het door? Je zult versteld staan hoeveel van je vrienden en familieleden dit echt leuk gaan vinden!

Meer lezen en aanmelden.

Spelen bij een van de leuke clubs in de DenkTank

Wil je na de zomer ook gaan spelen bij een club in de DenkTank?  Kennismaken kan prima tijdens de Zomerdrives, een partner vinden ook. Misschien wil jij na de zomer ook lid worden. Kijk dan even hier.

Gebruik de app-groep voor zomerdrives

Wil je ook een keer een leuke gelegenheidspartner vragen? Kijk dan naar de mogelijkheid om deel te nemen aan het afgeschermde whatsapp-groepje waarin spelers elkaar kunnen vinden. Je kunt daar gewoon een oproepje doen of een speler persoonlijk vragen.

Meer lezen.

BridgeTV Zomerstop

BridgeTV houdt net als alle programma’s een gezonde zomerstop. In september komen we weer terug en je weet nooit of we nog een bonusuitzending in de zomer houden. Wanneer we uitzenden maken we dat bekend aan alle volgers …

Meer lezen.

Weet jij de nieuwe barkracht voor de DenkTank?

Ken jij iemand die het leuk vindt mee te draaien in ons barteam? We zijn op zoek naar een enthousiaste barkracht voor de altijd gezellige Interbridge clubavond op dinsdag en tijdens speciale evenementen.

Meer lezen over de vacature.

Meer nieuwtjes en contact

Volg eenvoudig het laatste nieuws, uitslagen en evenementen:

• ‘like’ de facebook pagina

• volg twitter.com/DenkTank

• word lid van de besloten facebook groep

• of stel een vraag via de website

• BridgeTV volgen? Dat kun je hier doorgeven

• Een partner vinden voor een zomerdrive kan via de app-groep

Doe ook mee…

…met de gezellige zomerdrives!

BridgeSchool Arnhem en de DenkTank brengen regelmatig een digitale nieuwsbrief uit. We nodigen iedereen uit zich aan te melden of deze nieuwsbrief door te sturen.

Elke reactie is van harte welkom. 

Wil je hem niet meer ontvangen, schrijf je dan via de knop ‘Uitschrijven’ simpelweg uit. Wij doen er alles aan om ongewenste post te vermijden.