Start 13 september 2023
ER IS VEEL ENTHOUSIASME Meld je op tijd aan, dat kan via deze website.

Bridge met een Lach: leer nu bridgen in slechts twaalf lessen!

Wat is bridge en is het iets voor mij? Dat vragen veel mensen zich af. Je kunt het maar op één manier ontdekken: meedoen en dat kan nu weer op onze unieke locatie. Ervaar nu hoe leuk bridge (en ook bridge leren!) is.

Versnelde aanpak via onze populaire methode

In 12 avonden leren we je de volledige starterscursus Bridge met een Lach (deel 1 tot en met 3). Extra snel dus en voor slechts 135 euro. Helemaal volgens onze populaire methode, gegeven door Ruurd Riewald.

Eindelijk bridge leren!

Wil je ook leren bridgen tijdens een wekelijks avondje uit? Op 13 september 2023 beginnen we weer helemaal vooraan met onze befaamde Bridge met een Lach trainingen. BridgeSchool Arnhem is echt dé plek om te leren bridgen. We willen niks liever dan dat je het leuk vindt en er wordt (heel) veel gelachen. Vandaar de naam. Laat je niet misleiden, het is de allerbeste manier om het te leren. En nog een waarschuwing: bridge is verslavend leuk.

Waarom BridgeSchool Arnhem?

De cursisten kunnen je precies vertellen waarom. De cursus is een avondje uit. Naast het enorme plezier, is een belangrijk verschil het spelen op vrijdagavond in de cursistengroep. Deze is speciaal door en voor cursisten opgericht. Daar speel je gezellig in je eigen tempo, met begeleiding, met en tegen andere cursisten. Je stroomt daarna door in de Toekomstlijn. Bridge blijft altijd uitdagend, bij BridgeSchool Arnhem leer je dit ontzettende leuke spel zonder stress. Leuker en beter kun je het niet leren.
Lees hier reacties van cursisten.

Wat en hoe?

We starten telkens om 19.45. In twaalf avonden (weken)  leer je bridgen. We kunnen het niet genoeg benadrukken, meld je op tijd aan voor de cursus. Na je aanmelding ontvang je een mail met alle praktische informatie. Kom gezellig meedoen!

Veelgestelde vragen

Heb je nu al een vraag over de populaire methode van BridgeSchool Arnhem of wil je nader kennismaken met bridgetrainer Ruurd Riewald?  Kijk eens bij de veelgestelde vragen…

Bridgen, iets voor mij?

Als je graag je brein uitdaagt en mensen ontmoet en je houdt van sociale dynamiek tijdens een leuke avond uit, dan is bridge zeker iets voor jou.  Je ontwikkelt op de koop toe spelenderwijs veel vaardigheden die je overal bij kunt gebruiken (strategie, teamwork, concentratie, communicatie).  Precies die veelzijdigheid maakt het ook de grootste denksport en het leukste kaartspel dat over heel de wereld wordt gespeeld. 

Aanmelden

Je kunt je hier inschrijven:

Aanmelding Bridge met een Lach (start 13 september 2023)

Een avondje uit

De live trainingen bieden heel veel, maar ze zijn ook een avond vol plezier. We starten op woensdag 13 september. De reeks bestaat uit 24 lessen, je krijgt telkens twee lessen op één avond. Na 12 woensdagavonden kun je bridgen. Na een paar avonden al kun je ook meespelen op vrijdagavond, als je dat wilt. In je eigen tempo en onder begeleiding, met en tegen andere cursisten.