BridgeTV: bekijk nu de uitzending van maandag 27 maart, Milou

BridgeTV spel 27 maart Milou

Wat zou jij doen?

Je hebt zeven punten en evenveel schoppen, één enkele harten, één enkele ruiten en een vierkaart klaveren. De tegenstander vóór je opent 1 klaveren. Wat zou jou bod zijn? Op dit spel is niemand kwetsbaar, maar als gebruikelijk mag je vermelden in welke situatie je welke bieding doet. In de uitzending bekijken we dit spel van alle kanten, want het is heel erg leuk. Vooraf kreeg je de hand van één speler. Voordat je de uitzending bekijkt is het interessant om eerst te kijken: wat zou je doen en vooral waarom? Veel plezier!

Doe mee met het spel om op te warmen

Op de welbekende opwarmer is veel gereageerd, eerst nog even meespelen kan hier. 

BridgeTV: de Drive

Vind jij het ook leuk om mee te spelen en panelleden, Ruurd en andere kijkers te ontmoeten tijdens de BridgeTV Drive op 21 april? Je vindt hier alle informatie.

De uitzending

Je kunt de uitzending nu bekijken op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om live te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel!

Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden!

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!

BridgeTV is een samenwerking tussen BridgeSchool Arnhem en de Nederlandse Bridge Bond. Haalt jouw spel de uitzending, dan beloont de Bridge- en Boekenshop dat met een prijs.

 

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties