BridgeTV: bekijk nu de uitzending met het spel van Rob en Toos

Het spel van Rob en Toos in BridgeTV van 11 december 2023

Doe eerst nog even mee met het spel om op te warmen

Ongelooflijk, wat een kaart. Acht hartens en vier klaveren. Uiteraard opent je partner 1 schoppen:). Wat zou jij nu doen? Als altijd horen we graag je overwegingen erbij! Maandag zie je het vervolg natuurlijk ook, want hiermee is het spel nog niet klaar…Veel plezier!

>>Ga nu naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

Steek veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens een zomerdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de zomer wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!