BridgeTV: doe nu mee met de uitsmijter, het spel van Robbert

Het spel van Robbert in BridgeTV van 18 december 2023

Doe eerst even zelf mee met de uitsmijter van het jaar en kijk dan de uitzending

We gaan nog één keer knallen dit jaar, en dan wensen we jullie allemaal supergezellige feestdagen. In de laatste uitzending van 2023 een spel van Robbert met tot slot een bonusspel van Henk. Als opwarmer krijg je deze sterke hand van Robbert. Je partner en je rechtertegenstanden passen. Welke keuze maak jij en vooral: waarom? In de uitzending 0ntvang je de laatste goede tips van dit jaar, veel plezier!

>>Ga eerst naar de pagina om mee te spelen via de website. 

De uitzendingen kijken

Je kunt de uitzending inmiddels ook bekijken. Steek veel op van alle tips van Ruurd en meeleven met het panel. Speel je nog niet zo lang of juist wel en wil je bijleren? BridgeTV neemt je mee en laat je zien hoe leuk bridge is.

>>Bekijk de uitzending op deze pagina. Je vindt daar ook mogelijkheden om te kijken via YouTube of Facebook en om uitzendingen terug te kijken.

Het wordt nog leerzamer met jouw spel

Dankjewel voor alle reacties op het spel en leuk dat je meedoet. Vergeet ook niet je eigen spel in te zenden! Heb je tijdens de kerstdrive, thuisbridge of op vakantie een spel dat beter kan? Stuur het gewoon in, wie weet komt het na de vakantie wel in de uitzending. Extra leerzaam, extra leuk.

Volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van BridgeTV en heb je jezelf nog niet aangemeld, dan kun je de updates via de mail volgen.

Delen

Geef het door aan andere kijkers, bridge wordt nóg veel leuker als je het kunt delen. Nodig je partner en bridgevrienden uit. Dat kan ook via onze social media.

Meer info over BridgeTV

Links en info over BridgeTV vind je op bridgearnhem.nl/bridgetv.
 
Veel plezier!